Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint osszemosol egy valag dolgot meg gyakorlatilag a hazudozas szintjeig ferditesz, valodi mondanivalo ebben nincs, erkolcs ugyszint.
1. Nem.ideztel te semmit, talalgattal hogy mire gondolhattam, tevesen.
2. Attol meg hogy nem pozitiv kritikát irtam ez kritika es bizony reszletesen ott van az osszes baj a cikkel feketen-feheren, szerintem neked is atmegy belole, (nem) csodalkoznek ha nem
3. Nagyon nehez logikai muvelet megfejteni hogy arra celoztam hogy egy tukorforditott kulfoldi cikk az alapja es ez lett telinyomkodva toldalekkal? Ilyen modon nem zarjak ki egymast, kar maszatolnod, te is erted mirol beszelek.
4. Ezert o biztos nem kap "Michelin csillagot".
5. Mondom majd azt en eldontom mit olvasok, nem kell helyettem, koszi.
Tl;dr ha annyit maszatolsz/ferditesz/hazudsz hogy abbol mar komplett politikai partok megelnenek es meg igy sincs látványosan igazad, az szvsz ciki.
Masik valaszkommentedben is kilometeres ferditeseket probalsz lenyomni az illeto torkan. Pl sosem allitottam hogy kulfoldrol rossz atvenni cikkeket - forrasmegjelolessel es lehetoleg jo minosegu forditassal ami a magyar nyelvbol nem giccsparadet csinal hanem meltoan hasznalja szep nyelvunk elemeit. -
törölt tag
Nem az az ujsagiras nekem amit leirtal, ne akarj baromsagot a szamba adni amit soha nem mondtam.
Neked ellentmondo mert nem tudod ertelmezni hogy mit jelent amit irtam.
Total vilagosan leirtam vele mi a bajom, plusz egy lepes lett volna meg hogy ujrairom a cikket es be is masolom ide, erosen kritizaltam de abszolut nem frocsoges egy olyan cikkrol reszletesen elmondani hogy miert rossz amiert mar kozepiskolaban buktatnanak..
Olvasd el figyelmesen amit irtam, gyakorlatilag epphogy nem pontokba szedtem hogy miert hulyeseg.
De nem varom hogy megertsdy ha nem tudod osszerakni hogy igen, egy lopott tukorforditast vagott tele mindenfele szoviraggal es toldalekkal amiknek semmi keresnivaloja egy cikkben, megis ugy csinalsz mintha ez ket egymast kizaro dolog lenne, holott nyilvanvaloan nem az.
Nem ertek hozza, vegulis, csak a seggem kidolgoztam a szakmaban mar, de attol meg hogy nem ertek hozza elmondhatom hogy miert rossz. Nem kell sefnek lenni ahhoz hogy elmondd egy kajarol hogy szar, de ezt is nyilvanvaloan tudod, hiszen nem gondolom hogy ne jottel volna ra, egyszeruen csak az "ervelesed" mellozi az erkolcsi alapokat. -
törölt tag
Ingyen csinalok valamit != altalanos iskolas szintu zagyvasagokkal telinyomott cikket gyartok egy specifikaciolistabol es egy kulfoldi cikk tukorforditasabol zommel forrasmegjeloles nelkul, lelkesedesbol pont hogy nem olyan szinten semmitmondo szennyet gyartunk amit egy GPT is megirigyelne, hanem tomor es intelligens, naprakesz tajekoztatast adunk.
Kozben had dontsem mar el helyetted hogy en mit olvashatok es mit nem, koszi! -
törölt tag
Átlag Synthwave cikk;
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest