- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Tudom, hogy nem egy forradalmi újítás ez a ház, de az összahatása van olyan egyedi, hogy szerintem nem lehet koppintásnak hívni. Meg a kolléga kifejezetten a Jonsbohoz mérte, ami viszont egy eléggé "tucat" megoldás szerintem ebben a kategóriában. Szerintem nehéz nagyon forradalmit villantani úgy, hogy adottak a szabvány alkatrészek, amiket el kell helyezned a dobozban, és a dizájnelv is ugyanaz, mint egy tucat másik doboznál.
Én utálom az ITX-et, mert az esetek döntő többségében az ITX rendszer méretében el kéne férnie egy mATX lapnak is, viszont pont ezek a pici cipősdobozok azok, ahol van egyáltalán értelme magának az alaplap szabványnak. Ilyenbe még in is szívesen építenék rendszert, de pl. egy BitFenix Prodigy-vel hagyjanak békén.
#13 Dr. Akula
Szerintem nagyon más a célközönsége a minimál méretre törekvő ITX rendszereknek, meg a 360/480 AIO-knak. És ha mindkettőt le akarják fedni egy termékkel, akkor csak elveszítenék a pici ITX-re vágyó réteget, akikre eleve szabták a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- PlayStation 4
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Assetto Corsa Rally
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen processzort vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- Corsair RM850e (Bontatlan)
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő