- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- HTPC (házimozi PC) topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Tudom, hogy nem egy forradalmi újítás ez a ház, de az összahatása van olyan egyedi, hogy szerintem nem lehet koppintásnak hívni. Meg a kolléga kifejezetten a Jonsbohoz mérte, ami viszont egy eléggé "tucat" megoldás szerintem ebben a kategóriában. Szerintem nehéz nagyon forradalmit villantani úgy, hogy adottak a szabvány alkatrészek, amiket el kell helyezned a dobozban, és a dizájnelv is ugyanaz, mint egy tucat másik doboznál.
Én utálom az ITX-et, mert az esetek döntő többségében az ITX rendszer méretében el kéne férnie egy mATX lapnak is, viszont pont ezek a pici cipősdobozok azok, ahol van egyáltalán értelme magának az alaplap szabványnak. Ilyenbe még in is szívesen építenék rendszert, de pl. egy BitFenix Prodigy-vel hagyjanak békén.
#13 Dr. Akula
Szerintem nagyon más a célközönsége a minimál méretre törekvő ITX rendszereknek, meg a 360/480 AIO-knak. És ha mindkettőt le akarják fedni egy termékkel, akkor csak elveszítenék a pici ITX-re vágyó réteget, akikre eleve szabták a terméket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OLED monitor topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Interactive Brokers társalgó
- Napelem
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest