- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tudom, hogy nem egy forradalmi újítás ez a ház, de az összahatása van olyan egyedi, hogy szerintem nem lehet koppintásnak hívni. Meg a kolléga kifejezetten a Jonsbohoz mérte, ami viszont egy eléggé "tucat" megoldás szerintem ebben a kategóriában. Szerintem nehéz nagyon forradalmit villantani úgy, hogy adottak a szabvány alkatrészek, amiket el kell helyezned a dobozban, és a dizájnelv is ugyanaz, mint egy tucat másik doboznál.
Én utálom az ITX-et, mert az esetek döntő többségében az ITX rendszer méretében el kéne férnie egy mATX lapnak is, viszont pont ezek a pici cipősdobozok azok, ahol van egyáltalán értelme magának az alaplap szabványnak. Ilyenbe még in is szívesen építenék rendszert, de pl. egy BitFenix Prodigy-vel hagyjanak békén.
#13 Dr. Akula
Szerintem nagyon más a célközönsége a minimál méretre törekvő ITX rendszereknek, meg a 360/480 AIO-knak. És ha mindkettőt le akarják fedni egy termékkel, akkor csak elveszítenék a pici ITX-re vágyó réteget, akikre eleve szabták a terméket.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Cooler Master Masterbox MB311L ARGB ablakos Micro ATX ház ARGB vezérlővel, 4 ventivel, AQUA Garis!
- Sharkon VG7 pc ház 3db RGB ventivel/vezérlövel
- Arctic Freezer AMD proci hütő
- Phanteks Revolt Pro 850W Gold Moduláris Tápegység