- Forrmell.enn
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sose értettem miért jó az, hogy macikák meg nyuszikák vannak egyes billentyűk helyett.
-
sh4d0w
félisten
Ez fortelmes...
-
tibaimp
nagyúr
Nem túlzás ez már egy kicsit? Nekem az, de ez is preferencia kérdése.
-
-
villamos
őstag
Erről a "lubrikált" szócskáról nem lehetne leszokni? De tényleg.
-
nubreed
veterán
Az első gondolatom az volt, mikor megláttam ezeket a képeket, hogy "jézusom, tovább folytatódik az agymenés és újabb dolgokat kell áldozni az igénytelenség és izléstelenség oltárán". És ezt tartom is, de aztán eszembe jutott ez:
Ezt maximum ilyen 7-11 éves kislánynak tudnám elképzelni, mint billentyűzetet, meg az egeret is. Minden más szcenárióban ez ultra gagyi hatású.
-
Hát ez "uwu".
Ez a mondat viszont nem az: "A gasket mountos, műanyag plate-tel szállított periféria – megfelelvén az utóbbi időben terjedő trendnek – 3 és 5 tűs kapcsolókkal egyformán kompatibilis gyorscserés foglalatokkal rendelkezik, amelyekben gyárilag lubrikált,..."
Aki ilyet leír, annak javasolok egy lubrikáció nélküli hátsó behatolást a műanyag plate-en, miközben a gasket mounton könyököl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest