Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig már kellene, hogy csökkenjen az össztömeg.
Tegnap cseréltem le a Cooler Master Cosmos II házamat, ami üresen nyom 22 kg-ot... Megpakolva meg szerintem 30. Nagyon jó benne szerelni, de a sérvem kijön, mikor húzgálni kell jobbra-balra, úgyhogy lecseréltem egy kisebb kockaházra. HDD már nem sok van a mai gépekben, optikai meghajtó sem, akkor kb. mi nyomja benne a tömeget? A mostani házak semmi másról nem szólnak, mint a hűtésről. Full üres az összes, ventilátorok vannak bennük meg az alaplap aztán ennyi kb. Kezdem azt hinni, hogy egyre inkább haladunk az mATX, ITX felé trendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap cseréltem le a Cooler Master Cosmos II házamat, ami üresen nyom 22 kg-ot... Megpakolva meg szerintem 30. Nagyon jó benne szerelni, de a sérvem kijön, mikor húzgálni kell jobbra-balra, úgyhogy lecseréltem egy kisebb kockaházra. HDD már nem sok van a mai gépekben, optikai meghajtó sem, akkor kb. mi nyomja benne a tömeget? A mostani házak semmi másról nem szólnak, mint a hűtésről. Full üres az összes, ventilátorok vannak bennük meg az alaplap aztán ennyi kb.