Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedig már kellene, hogy csökkenjen az össztömeg.
Tegnap cseréltem le a Cooler Master Cosmos II házamat, ami üresen nyom 22 kg-ot... Megpakolva meg szerintem 30. Nagyon jó benne szerelni, de a sérvem kijön, mikor húzgálni kell jobbra-balra, úgyhogy lecseréltem egy kisebb kockaházra. HDD már nem sok van a mai gépekben, optikai meghajtó sem, akkor kb. mi nyomja benne a tömeget? A mostani házak semmi másról nem szólnak, mint a hűtésről. Full üres az összes, ventilátorok vannak bennük meg az alaplap aztán ennyi kb. Kezdem azt hinni, hogy egyre inkább haladunk az mATX, ITX felé trendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tegnap cseréltem le a Cooler Master Cosmos II házamat, ami üresen nyom 22 kg-ot... Megpakolva meg szerintem 30. Nagyon jó benne szerelni, de a sérvem kijön, mikor húzgálni kell jobbra-balra, úgyhogy lecseréltem egy kisebb kockaházra. HDD már nem sok van a mai gépekben, optikai meghajtó sem, akkor kb. mi nyomja benne a tömeget? A mostani házak semmi másról nem szólnak, mint a hűtésről. Full üres az összes, ventilátorok vannak bennük meg az alaplap aztán ennyi kb.