Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
De ha fizetsz mondjuk 10 ezret pluszba azért, hogy cserélhető ventis tápot vegyél, és még ezen felül kipengetsz 10 ezret a képen látható Noctua ventillátorra, akkor ennyi erővel vehettél volna egy jobb tápot is, amiben jobb ventit szerelnek gyárilag.
Nem mondom, hogy életképtelen ötlet, de szerintem itt a nagyobb fícsör inkább az, ahogy a kábel csatlakozókat megcsinálták. Annál érzem azt, hogy valóban megold egy létező problémát.
(Hozzáteszem, el tudnék képzelni elegánsabb megoldást is, például 90 vagy 120 fokos csatlakozókkal, extra hajlékony kábelek, stb stb) -
cucka
addikt
válasz
E.Kaufmann #27 üzenetére
A cserélhető ventillátor alatt van egy fémlap, hogy a user ne tudjon belenyúlni a táp belsejébe.
Szóval nem tudom, mennyit nyersz azzal, hogy cserélheted a ventillátort vs. mennyit veszítesz azzal, hogy a légmozgás útjában ott van a rács.Illetve az sem világos, hogy egy hagyományos jó minőségű sfx-l tápban található ventillátorok ennyire rosszak lennének-e, hogy egyáltalán indokolt legyen cserélni?
Egy modern gép játék alatt fogyaszt mondjuk 300-400 wattot, platinum hatásfokkal számolva keletkezik 20-30 wattnyi veszteséghő a tápegységben. Nem vagyok benne biztos, hogy ez egy átlag jó minőségű tápventillátornak probléma lenne, és egyből kell a boltba rohanni sok pénzért Noctua-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest