- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Olcsóbban szeretne profi megoldásokat adni a Sharkoon
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
Az Enemy Engaged: Apache-Havoc ill. az Enemy Engaged: Commanche-Hokum-ra gondoltál. Nagyon régóta a kedvenc szimulátoraim, az Ap-Hav a régebbi, a Com-Hok az újabb. 2-2 helit lehet repülni benne 3-3 helyszínen, DE ha az Ap-Hav-ra ráteszel egy patch-et, majd feltelepíted a Com-Hok-ot, akkor az utóbbi felismeri az előbbit: 4 helit 6 földrészen repülhetsz, ergó teljesen kompatinilisek! Még jó sok javítás jött ki megjelenésük után, de a repülési modell sztem nem lett élethű, csak megközelíti.
Az Il-2 tényleg nagyon jó, csak ajánlani tudom. Egyszer egy küldetésben ellőtték a motort, a maradék krafttal felmentem 6-8000m-re, fent leállt a motor, majd vitorlázva hazarepültem és landoltam. Volt feelingje a dolognak, hogy lezuhanok vagy landolok e rendesen
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Olyan is volt hogy ellőtt motorral közelítettem landoláshoz, az utolsókat köhögte, majd leszállás közben adta ki a lelkét. Még annyi erő sem maradt benne hogy le tudjak gurulni a pályáról.