- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- Olcsóbban szeretne profi megoldásokat adni a Sharkoon
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szarkazdr
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek !
Elnézéseteket kérem, ha esetleg ezen játék téma már szerepelt sokkal régebben ebben a fórumban, de nem tudtam sikeresen rá keresni, vagyis nem dobott rá ki találatot. ( de ez lehet, hogy csak az én ügyetlenségem miatt van )
Szóval bár egy régi game-ről van szó azért még mindig elég sokan játszák akár on-line, de egymagukban is. Szeretném ha mindenki aki szereti az ilyen és ehhezt hasonló ''szimulátor'' jellegű játékokat, megosztaná velem, velünk tapaszatlatait-pro-és kontra alapon; és esetleg arról is lehetne szó, hogy egyáltalán ilyen helikopter - ill. harci helikopter szimulátor játék miért van igen csak elhanyagolva a játék piacon. Személy szerint elég sokat próbáltam keresni esetleg más heli szimilátort , de nem igen találtam. Persze a Msoft flight sim. (ez a reklám helye ), most itt nem említeném professzionalizmusa miatt, de abban rengeteg modellel lehet repülni, és ez óriási élmény - már aki erre vágyik- de mégsem fogható a C4 hez. Ez egyszerűbb, mégis eléggé szórakoztató-főleg ha neten játsszuk.
Talán ennyit bevezetésnek, vagy ki hogyan akarja vita indítónak. Igen szeretém kikérni a véleményeiteket. Ja és még annyit, hogy én személy szerint nem találok hozzá frissítéseket, persze ha egyáltalán foglalkoztak ezzel azóta, bár a game honlapján is kutakodtam, de ott is csak jó 6 évvel ezelőttire leltem csak ..
Szóval aki akar szóljon hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen egeret válasszak?
- E-roller topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Meta Quest 2 128GB Full Extra csomag (Elite Strap akkuval és tok, Kiwi grip, Fit Pack)
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- Noctua NH-U9S chromax.black (teljes gyári szett)
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest