Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Főleg az első ami nagyon hasznos. Annó a 2017-et ezért is hanyagoltam, mert bosszantott, hogy a gumi spórolást nem tudtam megoldani és így 1 rakat pontot elszórtam.
Tényleg ez az egyetlen kulcs, hogy a kanyarba befelé ne fékezz és fordulj egyszerre. Lehet kicsit szögletesebb lesz így a kör, de simán lehet hozni az elvárt szintet.
A benzinnel viszont mostanában rengeteget szívok, mert általában nem vagyok elég gyors. Ha pedig megküldöm neki a kört, akkor bőven pirosban van a mutató. Tudom, hogy nem be kell "vitorlázni" a kanyarba, majd szépen fokozatosan kigyorsítani, de ez annyira megtöri a természetes ritmusom, hogy egyszerűen nem vagyok elég gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Tudományos Pandémia Klub
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Tropico kedvelők topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest