Hirdetés
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Házimozi haladó szinten
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
psyko28
csendes tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Nem személyeskedésnek szántam bocsánat. De instant gameing meg hasonló oldalakról megjelenés előtt bagóért volt...én 7 ezerért rendeltem elő csak is ezért lepődtem meg, nem vagyok az a hú de nagy gamer bocsi, nem 200 tétel van a steam fiókomban nem tudtam hogy már ez is baj az a 4 játék ami érdekel minden évben eredeti....ennyi. A lényeg hogy itt elvileg a virágbolti tabu, ha meg az szarul fut vagy gond van vele ez van....de lehet rosszul tudom. És még egyszer bocsánat hogy nem gép előtt töltöm az életem, de te legyél büszke rá.
-
Don.Corleone
aktív tag
válasz
klaca1978
üzenetére
Persze és kizárólag steam-en belül kell venni...
Én előzőt megvettem tetszett de rengeteg bug volt benne(15-t szintén), ai pedig rém gyengusz volt, szokásos facelift. Ideit pedig időben feldobták, kipróbáltam és ez pazar jó, össze sem lehet az előzőekkel hasonlítani. Sajnáltam volna rá a zsetont ha szintúgy gyatra a játék. Mindenkinek privát ügye honnan játszik vele. Ilyen emberek gondolom a filmeket is megveszik lemezen a médiában...
Fotel szakikkal nem kell foglalkozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelés - 2026 MacBook Air retina M5 Chip - Bontatlan - 1 ÉV Apple Gyári garancia
- T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbil ujjolv IR kam gar
- P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- X12 Gen2 12.3" FHD IPS érintő Ultra 5 134U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LG 32MR50C-B. 31.5 hüvelykes ívelt 1500R, 1920x1080 Full HD, 100Hz, AMD FreeSync, VA, Dönthető
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én előzőt megvettem tetszett de rengeteg bug volt benne(15-t szintén), ai pedig rém gyengusz volt, szokásos facelift. Ideit pedig időben feldobták, kipróbáltam és ez pazar jó, össze sem lehet az előzőekkel hasonlítani. Sajnáltam volna rá a zsetont ha szintúgy gyatra a játék. Mindenkinek privát ügye honnan játszik vele. Ilyen emberek gondolom a filmeket is megveszik lemezen a médiában...
Fotel szakikkal nem kell foglalkozni!