-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovi831
aktív tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Köszi.De annyit kérdeznék még, hogy milyen fék beállításokkal mentek ?
Nyomás, tárcsaméret.Ahogy a programban is le van írva, a kicsi méret apróbb mozdulatokat tesz lehetővé...stb.Eddig ezt nem tudtam mert angol volt
és lusta voltam lefordítani.a 1.12.05 ös idő kers és drs nélkül jó idő
Mondtad korábban. De már rájöttem mi a megoldás.Nem a megfelelő setup volt belőve, az az a pl.fokozatok túl rövidek voltak.Megdönteni most sem tudom, de 1-2 tizedre megközelíteni igen.
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és lusta voltam lefordítani.