- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2105 üzenetére
Nem mondod, hogy megint van új patch és megint belebabráltak a FFB-be...
-
MC HOBO
aktív tag
Már bocs, hogy beleszólok, de itt senki nem méregette a farkát, úgyhogy nem is értem, mit keres itt ez a poszt...
Valószínűleg csak az irigység beszél belőled...
Én sem vagyok egy nagymenő, nem is posztolom, hogy milyen köröket megyek, mindenesetre szerintem egyáltalán nem árt egy jó köridővel/videóval alátámasztani egy-egy setupot.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1844 üzenetére
Jah, igen... ...és én látom az eredményt is...
Király!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #1831 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy a selejtező melyik pályán és melyik napon lesz?
-
MC HOBO
aktív tag
"A videón még nincs a kérdéses részeknél"
Ezt hogy érted???
Te melyik videót nézed???
Hát, dehogy nincs... A videón éppen az Eau Rouge elejénél deaktiválódik a DRS és ahogy átért rajta, ismét aktív lesz...
Látszik is, hogy nem kikapcsolja, hanem inaktívvá válik... Ha kikapcsolja, de aktív, akkor zölden "világít"...
(#1716) Jim74: Ki tudja? A 2011-ben szinte gond nélkül lehetett átautózni nyitott hátsó szárnnyal az Eau Rouge-on, bár a valóságban tényleg nem biztos, hogy biztonságosan meg lehet próbálni...
De tényleg azok!
-
MC HOBO
aktív tag
Nem baj, van helyette más!
-
-
MC HOBO
aktív tag
Career - Bahrein - Eső...
Ezt a sz@rt... Mekkora esélye van a valóságban az esőnek Bahrein-ben..?? 0,0000001%??
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
axwellz #1274 üzenetére
Ha ez nekem szólt, akkor magadtól tanulhatod meg ezeket...
Jobbra fent van olyan hogy Gyorskeresés itt, mellette Opciók
Az üzenetek fölött jobbra van három lehetőség:
- Új
- Válasz
- PrivátHasználd őket bátran!
Továbbá, ha még eszedbe jutna valami, miután elküldted a posztot, még 5 percig szerkesztheted, nem kell minden mondatot külön posztban megosztani..
Jó fórumozást!
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #1205 üzenetére
A Steam jó ötlet, a játék miatt úgyis regelni kell... Akkor pedig egyszerű... Meg is csinálom a PH! csoportot
-
MC HOBO
aktív tag
Egyelőre még nem is nagyon játszottunk együtt a 2012-vel, sokan még csak most fogják feltenni, vannak, akik meg sem veszik...
Kimondott PH! bajnokságról még nem volt szó...Szerintem, ha ligázni akarsz, nézz körül ezen az oldalon!
Azt nem mondom, billentyűvel tuti bukó, de az biztos, hogy ég-és föld...
A demo-t nem próbáltam, de azt mondják a játék jobb... Egyébként simán lehet (vagy inkább biztos), hogy manuálissal gyorsabb vagy...Főleg, ha ismered a pályát...
-
MC HOBO
aktív tag
Nem tudom, ezt hogy érted, de hidd el, ugyanazok a feltételek...
Vixen (Trihorn) egy másik dimenzió, ahogy Motion_Blur is, illetve vannak még páran, akik kiemelkedően jók...
És ezt nem szabad túllihegni, mert annak még sosem volt jó vége...
Egyszerűen ők jobbak, ennyi. A zsigereikben van... Érzik... ...csak ők sajnos nem voltak "jókor jó helyen", illetve nem a versenypályán, hanem a gép előtt ülve élik ezt meg...Ők a mi Kis Pál Tamásaink, Michelisz Norbijaink...
Ők maximálisan kiautózzák a játékot.
Lényeg a lényeg: Trihorn nagyon tud és hiteles.
-
MC HOBO
aktív tag
Nekem tegnap indításkor felajánlotta azt a bizonyos Steam Clouds-letöltést, illetve valami feltöltést is (sajnos, nem vágom, mik ezek...
), de ha "Cancel"-t nyomtam, akkor a játék el sem indult. Kénytelen voltam elfogadni, ezután azonban - azt nem tudom, hogy ettől, vagy sem - rögtön azzal indított a game, hogy Save file is corrupt...
Iszonyúan boldog voltam... Túl sokat nem vesztettem, de csak elölről kellett kezdeni mindent... Az viszont gyanús, hogy ennek a hibának nincs köze a karrierben elért szinthez, mert én még csak Melbourne - Race 01-nél tartottam....
-
MC HOBO
aktív tag
Nah, tegnap este engem is elért a korrupció...
A CM még mindig megérdemli: ..i.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #1103 üzenetére
Én attól félek, hogy ha netán (bármilyen okból) nem lesz netem, akkor a játékot sem fogom tudni elindítani, hogy offline játsszak, mert a Steam nem tud beregelni... És ha a Steam nem indul, akkor a játék sem...
A Steam áttelepítéssel az a baj, hogy utána minden Steam-es játékot vissza kell telepíteni és még a beállításokat is bukod...
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de én úgy gondolom, hogy akkor puhul fel a kormány, mikor a gumik már csúsznak egy kicsit. Ekkor szűnik meg a teljes tapadás, ezért könnyebb tekerni a kormányt... Tehát, ha túl gyorsan mész be a kanyarba, az első kerekek még fordítják ugyan az autót, de már csúsznak egy kicsit... Nekem legalábbis csak akkor van ilyen, ha elnézem a féktávot és nagyobbat kell fékeznem...
Persze, az is lehet, hogy ez baromság, de nekem a valóságban is van ilyen tapasztalatom... Ha csúszik kicsit az eleje, kevesebb erővel tudom mozgatni a kormányt, mint ha gurul. Ezt még a Lada-korszakban tapasztaltam leginkább, mivel a többi autómban már volt szervó.
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
úgy tudom, hogy max 7 kör áll rendelkezésedre, hogy az R&D-t megcsináld, a többi nem számít... Tehát, ha előbb akarod befejezni, akkor SKIP...
Szerintem nincs minimum teljesítendő körszám... De short weekend-ben nincs full qualify... Illetve tavaly nem volt.
Jól mondom???
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
RevolutioN2 #749 üzenetére
-
MC HOBO
aktív tag
Nos, feltettem a játékot...
Hát, nem tudom... Vegyes érzéseim vannak. A grafika és a hangok talán jobbak egy kicsit, de az irányítás és a fizika nem nyűgözött le... Nektek is van olyan, hogy az első kerék még akkor is blokkol, mikor már rég nem nyomjátok a féket...???
(nincs bekapcsolva a fék-segítség) Tegnap este próbálgattam Melbourne-ben, mondanom sem kell, estem-keltem, egy normális kört sem tudtam menni.
Minden körben legalább 2x voltam a kavicságyban, ami egyenként minimum 15-20 mp veszteséget termelt...
) Egyszerűen nem érzem még az irányítást. A 2011-es kormány / FFB beállításokkal próbálkoztam, hamar kiderült, hogy az nem annyira működik... (Ha valaki esetleg használ MOMO-t, átküldhetné a játék és a Profiler beállításait priviben...)
Vixen
szerint a 11-1-es szárny-állással lehet a legjobbat menni minden pályán, ami elég kiábrándító, miután a valóságban most még többet számít a leszorítóerő-termelés, a befújt diffúzorok betiltása óta...
Nagyon nehezemre esik elhinni, hogy még ezzel sem tudtak megbirkózni a CM-nél...
Én, mint hülyegyerek, azt képzelem, hogy egy ilyen logaritmust már egy kezdő programozó is be tud építeni egy játékba, még akkor is, ha nem kimondottan szimulátorról van szó. De biztos én várok túl sokat.
Ettől függetlenül rendkívül boldog vagyok, hogy egyáltalán elindult a játék és a kb. egy óra alatt nem fagyott ki, nem akadt meg, nem állt le exe-hibával!!!
Remélem, mielőbb belejövök legalább annyira, hogy olyan (vagy jobb) futamokat mehessek, mint tavaly...
Amúgy full-grafikán, 1680 x 1050-ben a Benchmark 44 FPS-t mutatott, ami nem túl erős, de lehet vele játszani. Ha a hétvégén ki tudjuk cserélni a RAM-ot, akkor ez még talán javulhat egy kicsit, mert az enyémek már elég régiek és kb ez a leggyengébb pontja a vasnak...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #472 üzenetére
Üdv, Mester!
Itt voltam, de hallgattam
Hozzászólni nem sokat tudtam, mivel fél éve nem F1-eztem már, de a posztokat olvasgattam, amikor tudtam...
Azt már megírtam, hogy a demo el sem indult...
Ezek után meglehetősen szkeptikus vagyok a gammával kapcsolatban, mert tudvalevő, hogy már a 2011 is szopatott...
Nagyon nincs kedvem új Win-t feltenni megint, ami még nem is garancia (nálam) a működésre... Meglátom még, hogy mi legyen...
-
MC HOBO
aktív tag
Én ugyan nem vagyok "élmenő", de én sem szívesen fizetek olyasvalamiért, ami nem tetszik igazán és nem azt kapom, amit ennyiért (el)várok. Kedvenc játékomért (CoD2) szívesen kifizettem a bolti árat...
Annyira ez is jó lesz, hogy a "virágboltból" megvegyem, de hogy nem adnék érte 8K-t, az tuti... -
-
MC HOBO
aktív tag
Letöltöttem a demot, de kár volt, mert el sem indul...
Ezt a szart...
-
MC HOBO
aktív tag
Szevasztok Urak,
olvasgatom a posztokat, hogy érdemes-e megvenni ezt az istenverte játékot... Hátőőőő.... Nem vagyok lenyűgözve a véleményektől...
Szerintem nem érdemes bele lóvét fektetni, hiszen tele van buggal... Vagy lehet, hogy egy beta verziót adtak ki DEMO címen???
Vixen Mesterrel is konzultáltam ezügyben. Lesújtó véleménnyel volt a fizikáról, az AI-ról, a féktávokról, a KERS-ről..
Szerencsére van már olyan netem, hogy letöltsem, ha már fent lesz... De az tuti, hogy pénzt nem adok érte...Pedig hiányzik már a társaságotok, f@sza lenne végre egy jót "mókázni"...
Motion:
a körödhöz, bár tényleg eléggé levágtad a kanyarokat...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #88 üzenetére
Borzasztó, ennél még én is jobban megyek... Ez tuti nem kormány, szerintem inkább joypad, de lehet, hogy csak billentyűzettel nyomatja...
Kutyaütő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest