- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
És itt az enyém is, ahogy ígértem...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #3634 üzenetére
Itt pedig az én szemszögemből...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Danecay #3630 üzenetére
Ebben a videóban is hallatszik (03:35-nél), amikor jelzi, hogy kapcsolhatod a DRS-t... Ennek belső (cockpit) nézetben is hallatszani kellene...
-
MC HOBO
aktív tag
"... Szerintetek egy Logiech Momo kormány jó lenne F1-ezni? 10k-t megér? Manuálisan lehet vele váltani? Jó vele versenyezni? Esetleg valaki használ ilyet? ...
Nekem is MOMO-m van és szerintem élvezetes vele a vezetés. Lehet vele manuálisan váltani, van rajta pillangó- és botváltó is. 240 fokot fordul és hat programozható gomb van rajta.
Bár sokan mondják, hogy a DFGT-nél kezdődik az igazán jó kormány, én elégedett vagyok vele...
Szerintem 10-et akkor ér meg, ha újszerű, alig használt... Ha már kotyog kicsit a kormány tengelye, akkor talán érdemes alkudozni kicsit... -
MC HOBO
aktív tag
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...
Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz...
Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...
Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!!
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve...
Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
-
MC HOBO
aktív tag
... mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. ...
Ez azért kissé erős szerintem, ezt nem vártam tőled...
Azért jó tudni, hogy ki mit gondol...
Nem hiszem, hogy párhuzamot kellene vonni a két társaság között, de te tudod... Mindenesetre ez rólad is sokat elárul...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
Ez a W2W liga ez mi??
Whole Too Wild...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Ha esetleg érdekel valakit:
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hermanyi #3428 üzenetére
Az enyémből csak a lényeg: GoCompete - B-Liga - Hungaoring.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3343 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át
Uram,
a monzai futam (ha végez a YT a feldolgozással...)
-
MC HOBO
aktív tag
Nincs gáz, tényleg... A videóban látszik, de nem volt para, csak meglepődtem... Egyébként megértelek...
Nálam is elgurult a gyógyszer néha...
Szerk.: Nem, a kilökés azért volt, mert szerintem kicsit korán fékeztél... Ahogy látszik is, a pályáról sem mentél le... De elnézést kérek érte...
-
MC HOBO
aktív tag
Uraim,
köszönöm mindenkinek az esti gamet!
Valóban, pár embernek van még mit tanulnia a korrekt versenyzésről, Fair-Play-ről...
W2W kismedvee (vagy ki) nem tudom, honnan jött, de érdekes a versenyszelleme...
Pepi, sajnálom az ausztrál rajtot, nem tudtam elkerülni az ütközést, hátulról jól megtolt valaki és már csak magatehetetlenül csúsztam vissza a pályára...
Steady, BIG RESPECT, veled mindig egy élmény a versenyzés!!!
werszomjas, a hockenheim-i befutó brilliáns volt, épphogy meglettél...
sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...
Hockenheim video megvágva - bocsi a minőségért, nem volt kedvem effektekkel sz@rakodni...
Szerk.: A 10. körben érdemes megfigyelni az "Illegal Overtaking"-et... az első kerék kicsit lement a fűre...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3297 üzenetére
Uram!
Zavarba hozol...
(#3296) Steady74: ezért nem látjuk online... Egy 70 körös verseny 0:02.380... !!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3294 üzenetére
És nem dobál le a pinged miatt??
-
MC HOBO
aktív tag
Részemről mehet a D-be is, ha neki nincs ellenére, hogy nem az elejétől megy...
(#3247) kovi831: Minden vasárnap van liga-futam és mindig a következő pálya jön... (ahogy a valódi F1-ben is...)
Ausztrál Nagydíj
Malajziai Nagydíj
Kínai Nagydíj
Bahreini Nagydíj
Spanyol Nagydíj
Monacói Nagydíj
Kanadai Nagydíj
Európa Nagydíj
Brit Nagydíj
Német Nagydíj
Magyar Nagydíj
Belga Nagydíj
Olasz Nagydíj
Szingapúri Nagydíj
Japán Nagydíj
Koreai Nagydíj
Indiai Nagydíj
Abu-Dzabi Nagydíj
USA Nagydíj
Brazil Nagydíj -
MC HOBO
aktív tag
válasz
hunboy1974 #3244 üzenetére
Szia,
csak eredeti játék kell hozzá. Regisztrálj ezen az oldalon! Ha lesz elég érdeklődő, talán még egy ligát el tudunk indítani...
-
MC HOBO
aktív tag
GoCompete B Liga Hockenheim a mezőny közepe
-
MC HOBO
aktív tag
Boldog Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek!!
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
A vasárnapi ligafutam az én szemszögemből.
Utólag is Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #2965 üzenetére
Bocsi, hogy csak most, de végre megvan: Valencia első kör
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #2993 üzenetére
Ha meglesz a játék, szívesen látunk! Esténként szoktunk gurulni, keresd majd Steam-en az ittenieket.
Ha pedig Ligázni is szeretnél a későbbiekben, ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #2991 üzenetére
Ha ennyire nincs válasz, akkor szerintem próbálkozz a kereséssel...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
a választ a kérdésedre itt megtalálod!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
hybridsong #2916 üzenetére
Szia,
igen, azok jók, de leginkább Time Trial-ra vannak kitalálva. Ha multizniakarsz, vagy GP-módban szeretnél játszani, akkor már nem feltétlenül ideálisak. Kisebb változtatásokkal viszont ahhoz is jók lehetnek. De ez nagyon sokmindentől függ, mert nem mindenki ugyanúgy vezet. Ezeket még magadra kell hangolni, adott esetben...
-
MC HOBO
aktív tag
A tegnap esti GoCompete futam.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Shadahin01 #2665 üzenetére
"... A magyarítást honnan szedted le? ..."
Nem leszedte, hanem készítette: Magyarosítás
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #2468 üzenetére
A vasránapi rajt, amíg versenyben voltam ...
Pedig bíztatóan indult...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2370 üzenetére
Igen, Vixen TT-s setupját használtam, csak a váltóba babráltam bele egy kicsit...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
... azt a szószátyár kutyaúristenit! ...
-
MC HOBO
aktív tag
Jelentem, kikerülktek a setupok a gocompete.hu oldalra is!!!
Mivel ezt csak regisztráltak látják, továbbra is szívesen elküldöm, ha igény van rá, de kérem, hogy aki regelt már ott, az inkább onnan szedje le...
-
MC HOBO
aktív tag
Ismét elküldtem mindenkinek, aki kérte!
Remélem, meg is érkezik, sajnos a freemail-ben nem bízom...
Ha mégsem kapta volna meg valaki, kérem, jelezze és holnap újra megpróbálom...
-
MC HOBO
aktív tag
Akik eddig jelezték, hogy kérik a setupokat, azoknak elküldtem a megadott, vagy az oldalon regisztrált e-mail címre...
-
MC HOBO
aktív tag
Mindenkit szeretnék megkérni, hogy privátban dobja át az e-mail címét, ne kelljen mindenkinél külön-külön biztonsági kódokat beírogatnom, hogy lássam...!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Suzuki topik
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest