Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3420 üzenetére
szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal
Ezzel gondolom azt írja, hogy ha alacsonyabb fordulatnál vált felfelé, akkor benzint takarít meg.Tényleg nem értem, amiket írsz, hiszen épp a tegnapi futamról tett beszámolómban írtam le, hogy ha korán váltok, marad benya a végére, sőt még feljebb is tudom állítani 1 kör erejéig biztosan.
DE, és itt jön a de: autósporttól beszélünk, illetve annak egy digitális valóságba átültetett verziójáról. A való életben minden esetben, ha versenyről van szó, felkapaszkodásról, előzésről, akkor a pilóták dúsítják a keveréket.
Én folyamatosan arról beszélek az utóbbi 2 napban, hogy standard módban az én lábam alatt nem elég a benzin mennyisége egy versenyre. Kérdem én: ha verseny van, utol kell érni valakit, meg kell előzni, akkor miért kelljen egy szarul megírt program miatt lassabban közlekednem? Egész más úgy végigfutni egy versenyt, hogy valakiket állandóan üldözöl, körről körre javítanod kell az idődön, és egész más, hogy a 6-8 helyen autózik valaki, se előtte se utána senki, tehát nincs versenyben senkivel. Ezzel gondolom egyet értesz.Én sem várom el és hülyeség is lenne RICH-en végignyomni egy versenyt, de azt gondolom az a minimum, amit elvárhatok, hogy közepes beállításnál egy versenyt bírjon ki úgy az autó, hogy nem fogy ki az utolsó kör felénél.
Ismét leírom: véleményem szerint nem jól van megírva a benzin szimuláció a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- World of Tanks - MMO
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506HE / 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Legion Slim 5 16AHP9 16" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Be Qiet Dark Rock PRO 4
- Asus ROG Strix RTX 3060 TI V2 OC
- ZBook Fury 16 G11 16" FHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB DDR5 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest