Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz polonic #3420 üzenetére

szal talán tényleg lehet spórolni benyát a korai váltásokkal
    Ezzel gondolom azt írja, hogy ha alacsonyabb fordulatnál vált felfelé, akkor benzint takarít meg.

Tényleg nem értem, amiket írsz, hiszen épp a tegnapi futamról tett beszámolómban írtam le, hogy ha korán váltok, marad benya a végére, sőt még feljebb is tudom állítani 1 kör erejéig biztosan.
    DE, és itt jön a de: autósporttól beszélünk, illetve annak egy digitális valóságba átültetett verziójáról. A való életben minden esetben, ha versenyről van szó, felkapaszkodásról, előzésről, akkor a pilóták dúsítják a keveréket.
    Én folyamatosan arról beszélek az utóbbi 2 napban, hogy standard módban az én lábam alatt nem elég a benzin mennyisége egy versenyre. Kérdem én: ha verseny van, utol kell érni valakit, meg kell előzni, akkor miért kelljen egy szarul megírt program miatt lassabban közlekednem? Egész más úgy végigfutni egy versenyt, hogy valakiket állandóan üldözöl, körről körre javítanod kell az idődön, és egész más, hogy a 6-8 helyen autózik valaki, se előtte se utána senki, tehát nincs versenyben senkivel. Ezzel gondolom egyet értesz.

Én sem várom el és hülyeség is lenne RICH-en végignyomni egy versenyt, de azt gondolom az a minimum, amit elvárhatok, hogy közepes beállításnál egy versenyt bírjon ki úgy az autó, hogy nem fogy ki az utolsó kör felénél.

Ismét leírom: véleményem szerint nem jól van megírva a benzin szimuláció a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák