- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3409 üzenetére
Sajnálom Pol, de totál nincs igazad, és qrvára nem cáfoltam meg semmit.
Standard módban végig kell bírnia a beletankolt benzin mennyiségnek egy futamot. Nézzél már meg egy közvetítést, hogy mikor váltanak a pilóták? Természetesen a leszabályozási fordulatszámnál. Versenysportban ez így van rendjén.
Amúgy meg ha ennyire a program által majdnem tökéletesen szimulált benzinfogyasztásról állítod, hogy jó, a motorfékes szakaszokon miért nem számolja, hogy nincs fogyasztása az autónak? Minden féktávon motorfékkel közlekedik az autó, ahol nyilván való, hogy üzemanyag nem ég el... Szóval ha végig standardon van a keverék, most is azt állítom: KI KELL BÍRJA A VERSENYTÁV VÉGÉIG!DigiXT: igen, nem pontosan fogalmaztam, nyilvánvaló, hogy a 18 000 fordulat az a pont, amikor felfelé kell váltani. 6-8 tizeddel mentem lassabb köröket, mint rendes tempóban.
Rolly: köszönöm!
Motion: köszi a post-ot, és is szeretem, ha "üvölt" a motor 18k környékén, hiszen ezért építik ezeket a szerkezeteket. Melyik pályán mentél? Spa pl azért gyanús nekem, mer sok a hegymenet, lehet azért ég el több benya.
Az én véleményem továbbra is az, hogy nem jól modellezték le az üzemanyag fogyást, emiatt nem tudom a saját tempómat autózni, így nem maradéktalan a játék élménye. Azonos feltételek mellett kellene igazolni vagy cáfolni, amit állítok, nem all assist on-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Medence topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest