Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steady74

addikt

válasz polonic #3409 üzenetére

Sajnálom Pol, de totál nincs igazad, és qrvára nem cáfoltam meg semmit.

Standard módban végig kell bírnia a beletankolt benzin mennyiségnek egy futamot. Nézzél már meg egy közvetítést, hogy mikor váltanak a pilóták? Természetesen a leszabályozási fordulatszámnál. Versenysportban ez így van rendjén.
    Amúgy meg ha ennyire a program által majdnem tökéletesen szimulált benzinfogyasztásról állítod, hogy jó, a motorfékes szakaszokon miért nem számolja, hogy nincs fogyasztása az autónak? Minden féktávon motorfékkel közlekedik az autó, ahol nyilván való, hogy üzemanyag nem ég el... Szóval ha végig standardon van a keverék, most is azt állítom: KI KELL BÍRJA A VERSENYTÁV VÉGÉIG!

DigiXT: igen, nem pontosan fogalmaztam, nyilvánvaló, hogy a 18 000 fordulat az a pont, amikor felfelé kell váltani. 6-8 tizeddel mentem lassabb köröket, mint rendes tempóban.

Rolly: köszönöm!

Motion: köszi a post-ot, és is szeretem, ha "üvölt" a motor 18k környékén, hiszen ezért építik ezeket a szerkezeteket. Melyik pályán mentél? Spa pl azért gyanús nekem, mer sok a hegymenet, lehet azért ég el több benya.

Az én véleményem továbbra is az, hogy nem jól modellezték le az üzemanyag fogyást, emiatt nem tudom a saját tempómat autózni, így nem maradéktalan a játék élménye. Azonos feltételek mellett kellene igazolni vagy cáfolni, amit állítok, nem all assist on-nal.

Új hozzászólás Aktív témák