- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Bronz hatásfokú Rosewill tápok 12V-2x6 csatolóval
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Micro Four Thirds
- HP EliteBook / ZBook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Jövőre jön a GRID2 elvileg, annak lesz vagy 2-3 év kifutása szerintem, de tuti nem lesz olyan mint az előző, hogy a virágbolti is jó multizni... mondjuk meg is látszott a közösségen, tele volt tajp@rasztokkal, nehéz volt jó szerókat találni, ahol nem volt csíter, vagy szándékos törő...
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #3335 üzenetére
Nem tudom Kari mennyit megy egyéb játék módokban, ha csak multizik, mint én, akkor elég nehéz begyakorolni minden pályát, ez tény.
Nem hiszem, hogy sokkal nagyobb játékélmény segítségek nélkül menni, de minden esetre nagyobb kihívás.
Mondjuk nekem is a f@sz kivan, mikor egy hangyaf@sznyi gázadásra kipörög az autó..., de hát ez van, óvatosabbnak kell lenni.
Engem még az hátráltat amúgy, hogy olyan hangerővel tudom csak játszani a játékot, hogy alig hallom - ez a család miatt van. Viszont ennek hála semmit nem hallok a gumihangokból, csak érzésre tudom terelni a szekeret, illetve a kormányon érzem, ha csúszik a hátulja. Amikor viszont fülessel tudok játszani, mert az asszony vállalja az éjszakai ügyeletet, akkor érezhetően és láthatóan gyorsabb vagyok.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3282 üzenetére
Meg lettem szolitva ha jol olvasom
Nem otthon vagyok igy fejbol irom a szamokat, a megnevezeseket most nem tudom.
Tehat a profilerben talan 35%-on van minden, kormany elfordulas 210 fok talan. A jatekban az advanced setting sorban: 0, 0, 25, 0, 2,5 . Az 5 az utolso ertekre igaz, lehet egy nullas ertek meg van a 2es elott. FFB beallitasok 10 10 es 0.
Este megnezem h ok-e amit irtam -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3264 üzenetére
Hát igen.. alap, hogy a Big Titted Nurses site rip-et nem játék közben töltjük le-vagy fel
Gyerekek csihadjatok, ez csak egy játék!! Tessék figyelni egymásra, ha ez megy, és úgy van kocc, sztem nincs baj, ha szándékos, akkor gáz. Utóbbit bendegúz kollégáról nem feltételezem, szimplán még nem szokott hozzá, hogy valódi emberek versenyét teheti tönkre figyelmetlenségével.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3240 üzenetére
Kár volt szólni Tominak... most már sose foglak tudni megelőzni
-
Steady74
addikt
Rolly: Küldtem üzenetet, benne a beállításokkal. Neked vélhetően a ffb értékeken emelni kell, nekem így könnyű és játszható a játék, és még érzem az autót.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3215 üzenetére
termeszetesen igen. mindjart bekapcsolom a gepet es megnezem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3167 üzenetére
Igen, ez az
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3159 üzenetére
hát... másodjára hallottam meg, amit meg kellett hallani. basszus csumára tekerve (2.1ben)
brutááááááááááális!!Az első 10 kör indiában fűnyírás volt, utána jöttek az idők. A középső szektorban nem tudok hozni, mindig megcsípem a füvet és penalised, pedig 6-7 tized addigra összejön.
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #3158 üzenetére
Köszi a videót. Van amúgy egy láthatatlan fal, azt fogtam meg a versenyen itt Valenciában is.. a lassú visszafordító után van egy közepes sebességű balos, ott, mivel nem volt szárnyam kisodródtam, és érintettem a falat. Erre kiírta, hogy összetörtem az autóm...
Rolly: már nem vagyok, este talán, vagy holnap ilyenkor megint.
Hamarosan teszem fel a hét közepén nyomott futamok rövid összefoglalóját szigorúan arra fókuszálva, mikor nagyon ment
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #3141 üzenetére
nick-név kellene a live-on...
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3109 üzenetére
Tehát ez volt az az 5 tizednyi különbség
Karilla, ha olvasod, tegyél már fel lsz videót, hogy vezetsz, mert neked van extrém kicsi bal lábad.
-
Steady74
addikt
Akkor jó, megnyugodtam
Igyekeztem erőltetni a pályákat tegnap meg az autót, kíváncsi voltam erre a benzinfogyásos f@szságra, de ez nem az én jobb lábamnak lett kitalálva. Ahogy írtam Spa végig közepesen volt, és a végére kifogyott a benya
Feribacsi: Van live, magyar mail címekkel is lehet regisztrálni. Viszont ha már beregelted a hotmail-es címhez a játék szeriaszámát, akkor azt már másik felhasználóhoz nem tudod beregelni.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3090 üzenetére
Szerintem Karilla is veszi már a lapot, ha SC szimuláció van a képben
Mondjuk érdekes volt látni, hogy ha emberek vigyáznak egymásra, milyen izgalmas futamokat lehetett menni. Szinte összeérve vonatoztunk, ha valaki lecsúszott az ívről sem volt koccanás, ütközés, nagyon nagyon fair futamok voltak.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3090 üzenetére
Sok jó futam volt, igazából tesztelésre használtam a tegnap estét a benzinkeverék verseny közbeni állításával kapcsolatban. Nürburgringen nem működik, hogy csak a célegyenesben, és a hátsó gyors szakaszon van rich-en a keverék, mert a végére elfogy.
Sőt mondok egy extrém példát: Spa-ban mentünk egy 20%-os futamot. Autót váltottam, már nem Virginnel, hanem Red Bull-lal mentem. Végig a közepes keverék volt a beállítás, és az utolsó körben a hátsó hosszú egyenes elejére már elfogyott a benya. Az utolsó előtti kör végén már piros volt az ikon, az utolsó 1-1,5 km-t már úgy tettem meg, hogy nem volt benya az autóban, rángatott...
Ezek fényében szeretném kérni, hogy ha szerót csináltok közös gurulásra, vegyétek ki a benzin szimulációt, én mindenképp így fogok tenni.
A sok parasztról meg nem beszéltem még, akik betévedtek tegnap: volt olyan célegyenes nürin, hogy egy köcsög német gyerek végig az oldalamban volt és próbált a falra felkenni, persze mikor elgurult a gyógyszerem, akkor beleszálltam ezerrel (bocs rolly, ha esetleg érintve voltál), persze valahogy mégis továbbment.. Ezt nem értettem már csak annak fényében sem, hogy a valenciai verseny első helyét úgy buktam el, hogy a lágy keverékre váltva az egyes kanyarban éppen hozzáértem a falhoz, az első szárny meg darabjaira hullott. Kb 20-szal mehettem akkor már, fékeztem de nem kerültem el a végzetem. nyomtam egy klasszikus Y-t, és Karilla után eredtem, az utolsó körben vagy 100 méterről betettem mellé az autót, és megelőztem. Igaz kicsi kocc volt benne, és természetesen visszaadtam a helyet Neki... külföldivel nem tettem volna meg
-
Steady74
addikt
Sztem az a Lóri volt, aki át akart menni rajtad
lol nagy volt, vártam mikor mentek már el, olyan volt a szerelvény, mint egy kombájn
Utolsó futam nagy volt, hungarironget nyomtuk karillával meg szomjassal, volt olyan célegyenes, hogy hárman mentünk szinte egymás mellett, és hárman fordultunk el a végén úgy, hogy nem volt incidens. Aztán persze leb@sztam, vigyáztam szonjasra, nehogy kitoljam a kettes szektorban, megpörögtem, kész... a 15 mps- hátrány ledolgoztam 5 re, ennyire tellett.
SZép volt, köszi mindenkinek!
-
Steady74
addikt
http://www.formula.hu/hirek/153/390/61887/ezt-la
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3029 üzenetére
3 napja nem alszom rendesen, teljesen zavarodott lett az eletem... azt hittem egyszer tagja lehet pedig annak a remek kozossegnek...
-
Steady74
addikt
válasz
DigitXT #3021 üzenetére
Lehet, hogy szar, de ezzel kell valamit kezdeni. Mivel online szoktam csak versenyezni a TTs szórakozásom mellett, ezért csak ott tudok "tesztelni".
Mindegy, megpróbálom majd simán optimallal végig, és csak az utolsó körre felnyomni. Nálam amúgy azt szokta kiírni az elején, hogy +1 lap... ez nem tudom mit jelent mennyiségre gondolva ...
-
Steady74
addikt
válasz
polonic #3018 üzenetére
Azért ne mondd, hogy hülyeség gázzal játszani, ha elkezd kiforogni az autó.. elveszem a gázt, ellenkormányzás, majd gázzal próbálom irányba állítani, segíteni. a való életben megy, ezt próbálom valahogy átmenteni, de nem nagyon megy...
Keverékállítás HOBO: az ötlet jó, tegnap próbálgattam silverstone-ban, hogy az egyenes szakaszokra feltenni maxra. Azt gondoltam nehéz lesz, mert a KERS-t is akkor nyomom általában, de nem gáz, működik a dolog, lehet este kipróbálom mit hoz egy körön.
-
Steady74
addikt
válasz
DigitXT #3016 üzenetére
Ha standard keveréken is vagyok, a gumi óvása érdekében eleve nem nyomom ki a szemét a gépnek, ennek ellenére nem lehet megspórolni benyát.
De mondok valamit. Volt SC-s futam is, azonnal lean-ra állítottam a keveréket, majd a végén 2 kört nem bírt ki rich-en.
Úgy fogom fel, hogy ez egy kihívás megérteni és használni, de egyelőre egy nagy kérdőjel nekem.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3015 üzenetére
hja, csak a lean-nel meg nem megyek sehová, pl a tegnapi futamok után. Koreában úgy lettem második, hogy azt hittem az elején lesz@pom magam
Elrajtol a mezőny, persze az első kanyarban mindenki kicsúszik. Erre számítva egészen lassan és szűken fordultam be, simán ki tudtam volna kerülni mindenkit, de egy megpörgő ember éppen szembe jött, telibetalált, szárnyam egy része odalett, és úgy lökött meg, hogy beestem a kicsúszott boly közepére. ott még két pofon, éss nekiszorítottak a palánknak kívül egészen a box utca kijáratánál. mire kiszabadultam, meg visszataláltam a pályára tök utolsó voltam leszámítva azt a gyökeret, aki beszorított. Na innen jöttem fel a végére úgy, hogy Karilla mögött értem be azt hiszem 5 mp körül. Na ide kellene a rich keverék vagy 3-4 körre, hogy fel lehessen zárkózni.
Mindegy, nagy paraszt voltam amúgy a külföldiekkel, magyarokra igyekeztem vigyázni, hogy fel tudjak jönni, mint a talajvíz, szóval nagyon nem örültek nekem, ha utolérem valakit
De ugyanez volt amúgy a brazil pályán is, annyi különbséggel, hogy ott 2 körön keresztül tartottak fel úgy, hogy közben lenyírtam a füvet mindenhol mert állandóan kitettek...
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #3011 üzenetére
Karillával értekeztem tegnap futamok után a benzin szimulációval kapcsolatban, hát teljesen nem értem a rendszert... általában kemény keverékkel indulok mind időmérőn, mind versenyen (ha csak az van, sztem felesleges időpocsékolás az időmérő, én ellenetek akarok versenyezni, nem az idő ellen), és hát az összes versenyen szop@tott a benzin mennyisége. A versenyeken végig a standard keverékkel szoktam menni, és az utolsó két körre, vagy a kerékcsere kivezető körére szoktam feltenni a rich szintre a keveréket, és az összes versenyen az utolsó pár száz méterre kifogyott a benya... nem akarom elhinni, hogy 2 kört nem lehet megtenni max-on.
Ti hogy mentek a benzin mennyiségét figyelembe véve?
-
Steady74
addikt
Tegnap este összejöttünk egy páran, de igazán jót nem sikerült gurulni, valahogy elég sok kretén keveredett közénk.
Amit viszont nem értek, és tegnap jöttem rá: ha az autó fara elindul abba az irányba, hogy meg fogsz forogni, akkor meg fogsz forogni, még lassú tempónál is. Kib@szott idegesítő, hogy nem lehet megfogni a forgást se gázadással, se fék+kormányzással sem... Na mindegy, a szimulációs versenyek erre is jók, lehet gyakorolni, bár nekem nem nagyon tetszik még mindig...
-
Steady74
addikt
sziasztok .oktogon szervizben ( samsung szerviz) tud-e valakit, aki ismeros es ott dolgozik?
reszleteket priviben. -
Steady74
addikt
Este jön valaki gurigázni egyet? Fél tíz körül leszek kb éjfélig.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2963 üzenetére
Tamogatom a 80 as meretu folyekony pulovert
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2958 üzenetére
nalam 210 fok a beallitott ertek.
Persze ha palinkarol beszelunk, akkor 47
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2947 üzenetére
Most miért már... szegény Gyuri. Alig élesztették újra és máris megy a fikázás? Ugyan már
Motion: Nemár, ezt a körbeautózást holnap kipróbálom báz
-
Steady74
addikt
válasz
pepusos #2941 üzenetére
nekem a profilerben (G27hez) azt hiszem ilyen 40% körül van belőve minden, kormány elfordulás 220 fok azt hiszem, a játékban pedig az alap, amivel kiindulhatsz, hogy az összes advanced settings-et leveszed nullára. Utána tudsz finomítani, Motion Blur beállítása nekem tökéletes, ha kitesztelted a totál 0ás beállítást, keress utána itt a fórumon. FFB on, az első két csúszka nekem vagy 10 vagy 20 százalékon áll, az utolsó 0, így játszható nekem.
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2896 üzenetére
Megnéztem a vidit, hát
.
amúgy a nagy időhöz!!!
-
Steady74
addikt
Alkot a játék rendesen. A tegnap futott angol TTs időmet nem jeleníti meg ha belépek a menübe, de a leaderboard-on ott van, illetve az elmentett setupot sem mentette el, egyszerűen nincs meg. Grat a programozóknak.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2885 üzenetére
én is 11.8-cal tolom, eszem ágában nincs váltani
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Koreaban kiprobaltam.a 11-11 szarnyallast es gyorsabb vagyok a kozepso szektorban, szal tuti, h ki.se.kell.probaljam a Te setupod, h tudjam mukodik.
hatalmas grat es
-
Steady74
addikt
válasz
karilla88 #2854 üzenetére
Pedig valencia izgi lehetett volna, de hat teged kizart a jatek, igy nagyon kenyelmesen tudtam menni... pedig lattam h jossz fel mint a talajviz, meg is sporoltam a teljes kers-t a hosszu egyenesre
Hat nuri az erdekes volt. A celegyenes vegen a bolya mellett van egy lathatatlan fal, ezt most mar tudom b@ssza meg a codi. Olyan szuken akartam fordulni ahogy csak lehet, erre meg mint aki 220-szal szall bele a falba, atdobott a kavicsagyba, es szolt h osszetortem az autom. kosz cm ..i. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2849 üzenetére
ok, mindjárt hívom, tudod, haverom
TT-s beállításokkal mentem most egy nüris GP futamot szimulációkkal, de b@ssza meg, végig standard volt a benya keverék, utolsó 2 körre feltettem rich-re, erre a végén kifogy... amúgy 1:25 végét mentem lágy keverékkel, az nem tudom jó-e bekapcsolt szim-ekkel, úgy, hogy nem volt drs a körben.
Pityke: most kikapcsolt segítségekkel, minimap-ot mellőzve, bekapcsolt szimekkel mentem egy 20%-os futamot legend ellenfelekkel, Williams autóval (azt hiszem minden leírtam). 1x helyről indultam, 4. kör végén első lettem ütközés nélküli előzésekkel, csak a végére kifogyott a benya, így éppen csak meglett a első hely.
-
Steady74
addikt
Köszönöm szépen
Az 52 meg világos, csak hát a magas labda az magas labda
Van videód a monzai idődről? Nagy kedvencem a pálya, TTzni régen TTztem rajta, megnézném hogy futottad azt az időt.
Motion, Vixen, Cobb: mit javasoltok a kerékösszetartás és dőlés beállításánál bekapcsolt szimulációkra? Arra gondolok, hogy kevésbé egye az első gumikat a szekér futam közben. Előre is köszi
-
Steady74
addikt
nem tudom lattatok-e de tele van a jatek egy csomo ertelmetlen grafikai f@szsaggal. nurburgrong celegyenes utani kanyarban pordultem meg es orral alltam a kerites fele, es. mit latok... fucsomokat fuj a aszel, azok meg lengedeznek, illetve hebe-hoba vagy nyarfaszoszt vagy pittypang viragot fuj
a szel. kerdem en: mi a tokomnek kell ilyen semmitmondo sz@rsag, ami csak a teljesitmenyt veszi el, de lathato eredmenye nincs??? Mondom mindezt ugy, h 6990-nel nem tudok elvezheto szinten jatszani teljes reszletesseg mellet.Ja, talaltam valamit a CMnek a zsebemben: ..i.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2823 üzenetére
idióta CM. Hogy a fenébe tesztelték ezt a programot ki? Egy fillér fizut nem adnék azoknak az embereknek, az fix!!
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2820 üzenetére
Mindenkepp megnezem, bar eddig is custom profil volt beallitva. Es erdekes, hogy a beallitott ertekek kozul valamit megjegyez, valamit meg nem. este leszel on line?
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Pityke78 #2802 üzenetére
1. Nem sok mindent és mégis elég dolgot ahhoz, hogy egy jó beállítással akár másodperceket nyerj egy körön. Ehhez a korábban linkelt oldalon találod meg az alapokat, itt.
2. Azt hiszem, hogy long weekend vagy ilyesmi a beállítása egy teljes hétvégének, ott van szabadedzés meg minden.
3. ezt ha nem gond nem részletezem. annyi tartozik hozzá, hogy SC nincs, csak 20%-os versenyhossznál, vagy ennél hosszabb futamokon, illetve 20%-os futamtól van kötelező 1 boxkiállás.
4. Multiplayer menüben kell szerókhoz csatlakozni, de ne a qucik meccseket válaszd, hanem azt hiszem a custom vagy ilyesmi lenyíló menüt.
-
Steady74
addikt
Ha gondolod adok egy telefonszámot, ahol 2 nap alatt kiveszik
Gondoltam egyet ma reggel, hogy képpel alátámasztva mutatom be a TT - Time Trial menüjét a játékból kilopott képpel. Erre ez a nyüves f@sz játék exe hibával leáll. Az indítás menete a szokásos, enter végig, kivéve a press start-nál, ott a kormányon a megszokott gombot nyomom. Exe hiba. Kipróbáltam, hogy csak a kormányon nyomogatom a gombot végig, ott is exe hibával száll el. Ha végig entert nyomok, simán bent vagyok a menüben, csak hát az összes kormány beállításom veszik el. Hogy a fenébe képes egy program ennyire hektikus lenni
Hobo, megelőztél
-
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #2782 üzenetére
Figyelj kicsihuszár! Szerinted ez az opció miért került bele a játékba? Nyilván mert igény van rá. Nézz rá hány helyezés van az ausztál versenyen! Kb. 10 000+.
Az, hogy Te képtelen vagy ezzel együtt élni, legyen a saját szuverén dolgod, de ne oszd itt az észt kérlek, inkább menj és növeszd ki a kezdetleges e-péniszedet, és igyál lefekvés előtt kakaót... Nooblord. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2770 üzenetére
ó, hát az a minimum.
megkeresem majd azt a 2010-es videót, ahol idiótákkal kellett küzdeni az életben maradásért, és megjegyzem lekörözés volt, nem nekem lengették a kék zászlót...
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2688 üzenetére
nekem nem akad, annyi van, hogy leesik 45-50 fps-re.
Probald meg az msi afterburnerr, allitolag az is tud real time rogziteni es azt mondtak h kevesebb fps-t bukik az ember. -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2670 üzenetére
Suzuka volt ha jol emlekszem.
Azert megneznem melyik palyan mennek 1:05-ot.. talan Sao Paolo -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2663 üzenetére
kiegeszitenem meg a tengerentuli es az azsia barmokkal a listat. Konkret pelda: hermanyi kollega is emlekszik ra volt egy kinai gyerek is a mezonyben teganp valenciaban. Idomeron tok utolso volt,a 20%-os futam kozben a 6. korben koroztem le ugy, hogy vesenyeznem kellett ellene, majd amikor a hosszu egyenes vegere megeloztem, utana kanyarokat atvagva rongyolt utanam , es a kovetkezo egyenes szakasz vegen fekezes nelkul akart belem szallni. meg szerencse h rutinbol hatra neztem es elrantottam a kormanyt, igy csak o tor ossze.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2656 üzenetére
Itt is amúgy (hasonlóan a 2010-hez) a 4-5-6-os kanyarkombinációban találtam a legtöbb időt, illetve a 10-es kanyarban lehet sok időt eldobni.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2654 üzenetére
spec csúszka beállításom van
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2652 üzenetére
Ennek revans szaga van
Grat, nagy idő
-
Steady74
addikt
válasz
Motaba78 #2648 üzenetére
más egy TT-s kört nyomni és egész más csapatban, mezőnyben, tele ismerősökkel.
Hiába jó ez az idő, tegnap mentünk suzukában egy versenyt, és nem tudtam tartani a lépést hermanyi kollégával. Igaz idő előtt ki kellett lépjek, de gyorsabb volt. No de majd rámegyek arra a pályára is
Mellesleg jegyzem meg, Koreában nagyon sok kört mentem, 2010-ben kb 1000-et TTben.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2644 üzenetére
koszonom szepen.
a hosszu egyenes utani kanysr nem lett a legjobb, azon holnap megprobalok finomitani.
-
Steady74
addikt
Kicsi setup módosítással bekerültem 1:26: közepébe Koreában, a ranglistán sokat léptem előre vele. Az utolsó szektoridő eltérésből simán autózható 1:25:9XX-es idő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest