Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3434 üzenetére
Na ilyen csapatutasításra gondoltam nemrég csak nem ilyen sarkosra. Érdekes nem? Nekik van 6 vagy nem tudom mennyi mix gomb, nekünk meg 3.
Talán én is jobban tudnék válogatni.A másik még ami eszembe jutott. Mentem nem régen két versenyt online fuel off-ban. Na itt standardon van a mixture és nem is engedi átrakni persze. Érdekes, hogy mindegy hogy váltok mennyire taposom, a végére marad legalább 3 kör plusz üzemanyag. Ez meg mi akkor?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
Spaban én is csak 1 kört tudok richen menni 20%-on, és még így is előfordul, hogy az utsó sikán után dadog a gép.
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3417 üzenetére
Sajnálom! Nem a megbántás beszél belőlem! Próbáld ki kézi váltóval és megtudod a benzin bajunkat!
Steadynek igaza van. Élő közvetítésen látszik, hogy mindig a lila, utolsó ledsor felvillanásnál váltanak. Ami azt jeleni, hogy elforgatják a gépet. Amikor meg nagy volt az előny már nem, de ez érthető, mert nekik vigyázni kell a technikára. Mondjuk karrierben én is vigyázok a motorra, mert nem mindegy.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3415 üzenetére
Biztos kevesebbet fogyaszt úgy, ha már leforgott, mert nem kell már gyorsítani, amihez több benzin kell. Az más kérdés, hogy ezt mennyi ideig és milyen formában viseli el a motor komolyabb károsodás nélkül.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #3412 üzenetére
Ezt sajnos az elmúlt években 99%-ban burkolt csapatutasításként hallottam csak. Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy elegendő üzemanyagot tankolnak a kocsikba, hogy végig tudják nyomni gyorsan, ha kell az egész versenyt. Az más kérdés, ha küzdelem közben sokat használnak egy bizonyos full extra erő gombot és csappan a készlet. Na ekkor kell spórolni.
De hozzá tartozik az is, és bocs, de nem automata váltóval meg ABS-el meg TC-vel kell ringbe szállni, mert az sem felel meg a valóságnak! Ha játszunk meg emlegetjük a valósághű dolgokat, akkor mindenki assistok nélkül vegye fel a kesztyűt és meglátjuk ki mennyire legény a gáton! -
-
Rolly Dy07
senior tag
Volt 1-2 esős versenyem online, hát és sajnos igen nagy hátrányba keveredtem TC nélkül, miután elég víz lett a pályán. Azt kell mondjam én csak úgy fogok gurulni online, ha TC, ABS off. Sorry.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3367 üzenetére
Szerintem is igazából is túltöltik a gépet, mert ha az utolsó méterig kell nyomni maxon, akkor se fogyjon ki. A végén meg ha van elég előnyük, nem a benzin miatt spórolnak, hanem a motort és a váltót kímélik a következő versenyre. Ez meg online nem szükséges.
Meg a másik dolog, hogy miért nem lehetett valamivel jobban kijelezni mennyi van még a benyából?
Mert azt írja optimális, de utsó fél körre meg dadog és még mindig azt írja. Nem értem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3162 üzenetére
Nagyon jó.
Na most már más szemszögéből is látom, hogy az én verdám nem megy sehova. Ennek még mindig nem tudom az okát. Túl nagy a 7. fokozat talán? Ha alacsonyabb szárnnyal megyek akkor meg kanyarban nem megy. Bár ezt még kipróbálom. Olyan érzésem van mintha fogná valami a kocsit. Leérne az alja?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
infectedmann #2880 üzenetére
Szívesen. Volt most már olyan is, hogy 22 helyett ezzel a régebbi driverrel 82 volt az FPS. Rohadt driver. Mi a f@sznak csinálnak újat, hogyha még rosszabb lesz az egész teljesítmény?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2877 üzenetére
A verseny pályán meg a plusz 20-30 FPS is visszajött.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2875 üzenetére
Jól sejtettem. Az ATI 11.9-es drivert leszedtem, visszament a 11.8-as és egyből 10-15 FPS plusz lett.
-
Rolly Dy07
senior tag
Korábban jobban futott a gém mi lehet a baja? Belépek szerverre 20-32-ig megy csak az FPS. Néztem benchmarkot és kevesebb, mint volt. Mi foghatja meg? Tegyek vissza korábbi drivert?
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #2799 üzenetére
Steady csinálj a driving controls-ban egy custome profilt, majd alul állítsd kormányra ami off-on van! Ezután állíts be minden irányítást és kész! Amikor indításkor lehközelebb végig bemégy a játékba enterrel, utána a driving controls-ban már csak át kell kapcsolnod custom profilra és minden beállításod visszajön, amit korábban belőttél. 2 kattintás az egész.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Pityke78 #2792 üzenetére
Autó beállítások, igaz TT-re kihegyezve, de kicsit nem árt gyakorolni. Magyarítás szerintem nem nagyon szükséges, de hamarosan kész lesz és be fogják ide írni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84 #2782 üzenetére
Figyelj! Ne piszkáld ezeket az embereket! Ez itt egy csapat és ők ezt szeretik, élvezik és nagyon is királyak benne. Náluk jobb versenyző társakat el se tudsz képzelni. A TT nem azt jelenti, hogy magasról tojnak a GP szimulációjára, hanem azt, hogy betanulják a pályát tökéletesre és Multiban meg lealáznak szimulációkkal. Max csak egyel többet kell visszaváltani pár kanyarnál, de bátrabban mennek a pályán. Személy szerint én nem vagyok oda a TT-ért, de nagyon is hasznos lehet. Én a GP szimulációt szeretem és ahhoz szoktatom a reflexeimet. Az esőt egyenesen imádom csak sajna kevésszer esik.
Szóval, ha érdemben nem tudsz hozzá szólni, akkor légy szíves és ne tedd, mert értelme nincsen. Köszi!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #2679 üzenetére
Szerintem próbáld meg nem a gyári g25 beállítást használni. Én custom profilt hoztam létre és semmi laggolás nem volt még.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2528 üzenetére
Szóval ha töltés közben hiba lép fel, akkor az előző mentés úgymond eltűnik? Mert én erre is gyanakszom.
Így van. Tehát amikor lefagy megsérül a mentés. Utána, ha nincs kimásolt mentésed és indítod billel már ugrott az addigi állásod. Ha van visszamásolod és indítod billel. Ennyi remélem.
-
Rolly Dy07
senior tag
Igen mindig amikor újraindítod a játékot. De ez csak annyit takar, hogy ha custom-ra beállítasz mindent, csak arra kell átnyomnod bejelentkezés után és kész. Ha érted....
Unbaised-nek is: Annyit szoktam még én is megcsinálni, mielőtt kilépek a játékból, hogy nyomok 1 manuális mentést a myF1-ben. És időnként winben kimásolom a mentéseket. Hozzáteszem, ha nem billel megyek tovább az elején, akkor a jó visszamásolt mentést sem tudja betölteni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Steady, Vixen
Csak érdeklődnék, hogy hogy mennek Nürburgringen időmérőnél is gyorsabbat versenyen? Időmérő 24 közepe, verseny 24 eleje. Full sim.
Közben rájöttem. Időmérő keményebb gumival volt.
-
Rolly Dy07
senior tag
Tegnap nekem is lefagyott 5x mire el tudtam indítani. Mikor sikerült belépnem láttam, hogy minden mentés elveszett. Kicsivel előtte másoltam ki a mentéseket, úgyhogy vissza másoltam. Minden a régi volt még az online rankom is 1 lett, mert a mentésben úgy volt még. Azóta minden kilépéskor kimásolom a mentéseket.
VIXEN KÖSZÖNÖM! TI VAGYTOK A LEGJOBB ARCOK.Remélem nemsoká együtt toljuk. Szerintem is 1 nagy rakás sz a fuel, mert a 14 körből 10-et mentem stand-ben Montrealban, majd 4-et fast-on és az utcsó fél körben dadogott. off neki!!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic #1975 üzenetére
Nem ülök hidd el! Ki tudom autózni a határokat. Csak arra célzok, hogy akik itt voltak, 2010-ben sehol nem voltak. Itt van egy kis bug előnyük egyenlőre ezek szerint. Ha ugyanilyen idővel ver Steady, Vixen, Sziszifusz, CrazierRex, Unbaised stb. minden tiszteletem övék.Persze így is az övék.
Steady köszönöm. Nagyon fair és becsületes vagy te is.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #1875 üzenetére
Meg fogom próbálni.
Bár nem vagyok elragadtatva a nem valós időktől.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #1859 üzenetére
Aha kösz! Akkor asszem ezt a gémet el lehet felejteni multiban, mert ki a fa...nak van kedve ilyen irreális időkkel versenyezni.
Meg azért kitapostam a szemét, mikor elrajtoltunk, és mintha nem is 1 kategóriában lett volna az én kocsim az övékkel.Nem ma kezdtem vezetni.
Azért Monaco-ban megvertem őket időmérőn
1:10:324-el.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Trihorn #1612 üzenetére
Ja ja. Monza az előzővel is megvolt éppen majdnem 1.20 alá, csak elhibáztam. Ezzel a gémmel én is olyan 17-re gondoltam. Lehet letoljuk a COop-ot, mihelyst bekötik az optikát. 1-2 héten belül jönnek, mert szerződés már megvan. Addigra meg meglesz minden pályára a beállítás. Nagyon mennék már multiba, de gyakorlás és setup nélkül nem nagy öröm.
-
Rolly Dy07
senior tag
Na akkor én is véleményelek.
Nekem nagyon bejön a játék. Jól tudom adaptálni az előző setupjaimat. Nagyon eltalálták a fizikát, legalább oda kell figyelni a gázra. kb. 4-5 pályára már belőttem a gépet. Végre nem egy vasdarabot kell dobálni. Lehet érezni a kerekek tapadását. Érzem a kanyarokban a két keverék közti különbséget. Sokáig jó köridőre képes a gumi, talán nem is az első körben a legjobb. DRS KERS kiváló.
Összességében vannak hiányosságok, de nekem nagyon tetszik.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
jozsi252 #1256 üzenetére
Win profilban 300°-ra állítsd a kormányt, a játékban meg hagyj mindent úgy ahogy van. Azaz mindent 0%-on csak a 3. legyen 10%. Ezt a részt itt szerintem elrontották. Így viszonylag jól lehet vele menni, de ha még mindig túlkormányzottnak érzed, a profilban állíts be 400°-ot. Kicsit munkásabb, de finomabb kormányzás. Nekem G27 van, de neked is 900°-ot fordul, ha akarod.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
predator00 #1097 üzenetére
Mondjuk a segítségeket kapcsold ki és a szimulációkat meg be. Talán nem fog olyan könnyen menni. Nem olyan könnyű azért.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #720 üzenetére
Ezt a KERS-t azért biztos nem árt gyakorolni. Én is biztos máshogy használnám és rövidebb szakaszokban.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #703 üzenetére
Na végre, hogy eltüntették a szárny bugit belőle. Köszi az infókat!
-
Rolly Dy07
senior tag
Picit lehet, hogy változni fog, de mondjuk ez nekem pont jó. Én is észrevettem, hogy hamarabb fékezgetünk, mert általában semmi leszorító erőt használunk a nagyobb végsebesség és a jobb gyorsulás miatt. A másik meg nagyobb szárnyállással nem merünk vagy nem tudunk gyorsabban menni a kanyarban. Lehet ezek a kezelhetőség miatt vannak. Sőt érzésem szerint azért, mert elég tapasztalt vagyok, hogy érezzem hol a határ. Így marad a minimális leszorítóerő és nagy sebesség. Titkon remélem ezt változtatták meg a 2011-ben.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak sajnos eddig 90%-ban ugyanazt látom, mint a 2010-ben. Ezért kár bemutatni. Szerintem.
Senki nem mondta, hogy vérprofi kell oda, de próbált volna egyszer is a DRS zóna előtt 1 mp-en belül maradni, hogy kipróbálja a szárnyat. Feltéve, ha működik már a játékban, mert akik mögötte jöttek azoknak láttam néha nyitva halványan. -
Rolly Dy07
senior tag
Ja csak kár, hogy béna vezette, mert egyszer sem tudta a DRS-t használni. Össze-vissza ment a pályán. Elég hiányos a videó: nem láttam zászlós embereket, villogó lámpákat, élettel telibb boxot. Elég korai stádiuma ez még a játéknak.
Ja és hiányolom a kör fordulatszám mérőt. -
Rolly Dy07
senior tag
Hát én is nagyon várom.
Főleg, hogy sokszor így se engednek egyenesben előzni online, mi lesz akkor kers-el meg drs-el?Szerintem nem lesz gondom a gumikkal. Button stílusban vezetek, most is végig tudok menni 1 szett gumival. A lengéscsillapító az én malmomra hajtja a vizet, mert én szeretek versenyre állítani teli tankra. Azt mondták ez is érezhető lesz.
Csak jönne már. -
Rolly Dy07
senior tag
Azért én mégis csak betölteném, mert nem hinném, hogy máshogy kell beállítani. Persze ez annak nem jó aki nem érzi az autót kellően. Biztos kell finom hangolást végezni, de ez egyértelmű a kers és drs miatt. Ez legyen a legkevesebb. De sok idő megtalálni az egyensúly és a lengéscsillapítók helyes állását. Elég volt egyszer megkeresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BMW topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest