Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
Ha jól emlékszem egyszer amikor véletlenül bekerültem egy gumi/benya szim offos szeróra, akkor 49.7 körül mentem időmérőn, de volt egy elvetemült, aki 49.3-at ment. Szal ez bőven futható, mert csak pár kört mentem és alig tudtam hozzászokni a szim offhoz, így valszeg nem is használtam ki teljesen.
De ha nem jól emlékszem, akkor dobáljatok meg paradicsommal.
-
Motion_Blur
félisten
Huhh, az elég erősnek tűnik én 51.0-ra emlékszem de majd ránézek
Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót... 
Rudi: köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aut váltóval kipróbáltam ringet, de alig tudtam értékelhető kört menni mert szinte minden féktávon besokalltam + olyan helyeken leváltja a következő fokozatot ahol én még nem tenném, stb.. szal aki kormánnyal nyomja és képes nem használni a váltót...