- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Unbaised-Ben #1100 üzenetére
Én is most jöttem rá erre. Eddig folyton elütöttem..
Egyébként én kilőttem, hogy magától kapcsoljon speed limitet box-ba, de így is bekapcsolNálatok?
-
válasz
sagesz93 #1095 üzenetére
Én is
Pláne most, hogy az utolsó körben buktam 10 helyet egy defekt miatt. Azt hittem lefejelem a monitort.Mondjuk úgy lőtte be a kerékcserét, hogy 8. körben megyek, és a kemény meg szerinte 23-at bír. Így benyomtam, hogy 6.-ba megyek ki(kerüljem a forgalmat), és pont kibírja végig(29). Hát épp nem bírta.
Úgy látszik túl agresszív vagyok neki
-
válasz
Sz_Imre #1091 üzenetére
Nincs meg az a kis plusz őrület, ami a Colin McRae: DiRT és a Race Driver: GRiD játékokat izgalmassá tette, itt hiába kóstolunk bele Jean Todt embereinek Playboy életébe, és adunk bulvárinterjút minden futam után, nem érezzük azt a tombolást, azt az őrületet, ami kiugrasztaná a szívünket a helyéből. A játék egy klasszikus, nyugis Forma 1 feldolgozás lett, a helyzet viszont az, hogy ennél még Palik és Czollner is izgalmasabban tudja prezentálni a körözgetéseket, ami azért nagy szó.
Hát nemtudom, tolja végig a 100%-os távot, erős ellenfelek ellen, segítségek nélkül, és azért szerintem benne van, hogy végig koncentrálni kell, hogy ne hibázz, nyomni neki, hogy előzz, vagy hogy épp ne előzzenek meg. Egy F1 futam mégis mitől legyen izgalmasabb?
-
Hát szerintem sok helyen azért el lett túlozva a dolog. Most mentem egy futamot, rajt után tele tankkal ha úgy megyek, mint az időmérőn, vagy mint 2 körrel később, akkor annak olyan kicsúszás vagy megforgás lesz a vége, hogy öröm nézni.
Kerékcsere közeledtével szintén nem lehet már határon menni, mert vége a gumiknak, vagy úgyszintén kicsúszás. Friss gumit meg melegíteni kell kicsit, aztán lehet csapatni.Azt meg már itt is megbeszéltük, hogy a Time Trial alatt se a gumikat, se az üzemanyagot nem veszi túlzottan számításba, a cikk jórésze mégis az ottani tapasztalatokról szól..
Most nem azt mondom, hogy ez szimulátor, mert tényleg nem, de nem is annyira vészes, mint leírja..
-
Hát ezt nem hiszem el
Ausztrál futam, Lotus-al pontszerző helyen ott ficegek, nyomom, hogy még egy hely meglegyen, erre 28. körben defekt a 29 körös versenyenpersze kanyarban, hogy még jól ki is pördüljek..
Mindegy, jó csata volt, bár a mérnököm nem volt túl boldog a befutó 20. helyemmel(18.-at várt)Egyébként így több játék után, egyre inkább tetszik. Lehet, hogy nem szimulátor, de azért a gumikopást meg hasonlókat szerintem rendesen érezni, lehet vele variálni futamokon, a benzinfogyás is rendesen kijön, szóval nem rossz ez. Most végigtolom 50%-os futamokkal, de a következőn már 100%-on megyek az tuti
-
-
válasz
Unbaised-Ben #1054 üzenetére
Azt én is figyeltem már, nem jöttem rá milyen számok azok ott..
-
válasz
BalaNce87 #1050 üzenetére
Nekem is felismerte a kormányom, ment is vele, de csak miután feltettem a drivert, azután várt elérhetővé ez az opció, előtte nem.
Más:
Legjobb időmérőmön vagyok túlMegnyertem a Q2-t egy Lotus-al Ausztráliába
Esős volt, és rögtön az elején kimentem köztes beállítással, esőgumin. Így mentem egy 1.35-ös kört. Utána elkezdett szakadni, mindenki megszívta és a második helyen Vettel is csak 1.41-et ment
-
Mentem időmérőn gyors kört, aztán nem mentem levezetőt, hanem esc->vissza a boxba, és így sem ír S3-ra időt..
-
-
Ha a qiuck setup-nál belövöm valamelyiket az autóhoz, és utána bemegyek a bővebb beállításokhoz, akkor ott a beállított quick setup-ot lehet tovább finomhangolni, vagy mindig a 0-ról állítom(tehát figyelmen kívül hagyja a quick setup-ot)?
-
Olyankor szoktam esc-restart módszerhez folyamodni
(#966) pcguru1: mikor kezded a bajnokságot, long weekendet kell választani, és akkor van P1-2-3, Q1-2-3, és Race
(#968) Rototti: Nálam is ugyan úgy büntet időmérőn is mindenért. Csak az idegesítő, ha mondjuk kicsúszol, tehát nem időt nyersz, hanem vesztesz, akkor is letilt..
-
válasz
Rolly Dy07 #957 üzenetére
Én is azzal akarok, azért kérdezem, hogy egyenkocsi legyen, vagy ki amit választ.
-
-
válasz
werszomjas #876 üzenetére
Van egyébként különbség a kocsik közt? Nem próbáltam még tegnap óta, hogy egy pályán mondjuk Lotus kontra Ferrari hogy megy.. Valaki?
-
válasz
werszomjas #867 üzenetére
Hol nyomtad? Time trial? Én most vagyok ennél a pályánál a bajnokságban, de azon belül eddig 1.33.975 a legjobb, Lotus-al..
(#862) DerStauner:
Először nekem sem tetszett(régi vonalvezetés kedvencem), de most toltam rajta 25 körös versenyt, és megkedveltem. Csak rá kell érezni a középső részre. Amúgy tényleg nehéz, a futamot el is baltáztam. 16-ról indultam, 17. lettemVoltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült
(#866) WesTM:
Nem nálad a hiba, nálam is ilyen a hang. Visszaváltok, és fél percel később jelzi a hang -
Hát, én most kipróbáltam így, viszont érdekes dolgok így is vannak. Buktam kb 4 pozíciót a boxal, egyet úgy, hogy miután kijöttem boxból a csapattársam mögé érkeztem, kb 2 körrel később ráfordulunk a célegyenesre, látom megy ki a boxba. Aztán mikor odaérek a boxutca kijárathoz, mit látnak szemeim, ott jön ki előttem
Hát WTF
-
válasz
BalaNce87 #804 üzenetére
Én most 50%-os versenyt mennék, de így nem lehet, hogy amit a pályán összeszedek, azt a boxban 2x eldobja nekem, mert nem enged ki. Legalább lehetne szabályozni, hogy mikor megyek ki, akkor kimennék előbb, vagy később, mint a többi, de nem, egyszerre megy mindenki, és persze én szívom meg
Ha lejjebb veszem a nehézséget, és folyton én nyerek, annak meg szerintem megint semmi értelme.. -
Hát emberek, ez inkább felbaszó, mint élvezetes, egyre inkább kezdek így érezni..
Addig rendben van, hogy nem szim, de még a játékélményt is elbasszák olyan dolgok, hogy ihajElőször legnehezebbre tettem az ellenfeleket, úgy nem igazán tudtam befogni őket, most egyel visszább állítottam, így egész jó. Lotus, időmérő, 11. hely(elbasztam a q2-t
). Mennék a futamon, addig még oké is, rajtnál páran otthagynak, eddig oké. Megyek, előzni akarok, bemegyek mellé, elfordulok előbb, nekemjön, erre én kapom a figyelmeztetést
Minden kicsit húzósabb előzésnél ez van, nem lehet úgy előzni, hogy ne az én számlámra írja, ha valami gond van.. hát kössz
A box meg egy vicc. 14 helyről mentem ki a 10 körben, és vagy 20 percig bent tartott a nyalókás, had menjen el szépen mindenki(tegyem hozzá, nem ártana ha én határoznám meg a box-ot, nem a játék dönti el helyettem, hogy mikor kell). Viszajöttem 24. Hát no komment..Ha lejjebb veszem az AI erősségét, akkor meg adok nekik 1 körön 2. Se szim, se élvezet, akkor mi maradt?
-
válasz
BalaNce87 #788 üzenetére
Nekem is az volt az alap, aztán én amit engedett, azt feltoltam ultra fokozatra, az élsimítást meg levettem 2x-re, és így marad 30 felett mindig. Nekem jó
Kisebb felbontásban nem néztem még, de mondjuk az tényleg érdekes, hogy ugyan azt kapjuk, más felbontáson. De mondjuk a gépeink sem egyformák, nemcsak a felbontás, igaz nem feltétlen jobb az enyém..(#786) Rubbi: én is
-
válasz
SpongyaBob #784 üzenetére
Látom ugyan olyan monitorunk van
Mondjuk a te géped azért erősebb mint az enyém. 8x-os élsimítással nyomod? Mert akkor úgy oké, mert azt nekem le kellett venni 2x-esre.. -
válasz
BalaNce87 #776 üzenetére
Hát azért pedig szerintem van optimalizáció rendesen. Esőben mindenben konstans hozza ugyan azt az FPS számot. Ez azért eléggé becsülendő. Nekem is épphogy 30 felett van, de szerintem egyáltalán nem észrevehető, hogy csak ennyi. Ha meg egyszer megy, akkor nekem tökmindegy, hogy 30 vagy 600.. Hiába na, eljár a gépek felett az idő.
Az a kanyarlevágós tényleg rohadt dühítő. Rendben, legyen, ha levágom, akkor a körömnek annyi, nade a következőt is nullázni? Grr
Én 5 pozíciós büntetést is kaptam, mert kicsúsztam szabadedzésen, és pont egy érkező elé pörögtem vissza a kanyarba, ő meg nekemjött.. mondom f**a
(#778) Lauda: gondoltam,hogy nem 40 ezres TN-es a cucc
-
Na, kezdek belerázódni, nem olyan rossz ez
Most kezdtem egy bajnokit(full race lenght), és Bahrein-ben vagyok. Az időjárás szerint ragyogó napsütés, de tiszta felhős, majdhogynem ködös, és esőre áll. Tiszta realisztikus, a valóságban is kb ilyen az előrejelzés pontossága
-
válasz
SpongyaBob #734 üzenetére
Neked a Phenom II-vel procilimit van, akkor én mit szóljak az Athlon II-vel?
(OFF: nem tudod 4 magosítani?)
-
Ez hol is van? Mert addig rendben, hogy kanyarlevágást büntetni kell, de idegesítően büntet minden kis semmiségért is.
A másik, lehet csak én vagyok oly hülye, hogy most jöttem rá, de a szezon indítás elején, ahol a "riporter" kérdez nevet meg mindent, a legutolsó kérdésre én kapásból rányomtam, hogy "tökös pilóta vagyok", azaz a legutolsó válaszlehetőségre, aztán nem is jutok 15-16. helynél előrébb
Most kezdtem újat, most a 2. válaszlehetőségre nyomtam, így meg lazán elverek mindenkit..(a segítségeket utólag ugyan úgy kilőttem) Na mindegy, erre is rájöttem azért na
-
Feltettem a drivert
Egy gagyibb SpeedLink kormány, win-es driverrel ment eddig, FF úgy sincs, csak rezeg, de az meg nem kellett. Gondoltam egyet, feltettem most hozzá amit a honlapról le lehet szedni, és így már engedte azt a részt is. De nem értem, eddig minden játék ment rendesen enélkül is.Viszont van egy gondom. Padlógázzal megyek,, és simán lehagynak. Mintha lassabb lenne a verda, mint a többieké. Próbáltam a pedál beállításait, mert Grid-ben is ez viccelt meg, de itt nem segít
Valakinek van ötlete?
Szerk: ALT+Tab-ra meg mért így kell kilépnie
-
Sikerült belőnöm a kormányt végre. 1-2 kört mentem még csak eddig. Hát nem szim az biztos, ez számomra kissé lehangoló(nem is azt vártam, csak kicsit lehetne jobban az), de talán azért jó lesz ez. Pár kör után még nem mondok inkább semmit, majd ha már toltam keveset, akkor lehet következtetéseket levonni.
Amúgy ti nemtudom, hogy nem csúsztok ki, én maxra tettem a nehézséget(semmi segítség), és simán kimegy padlóféknél, vagy kifordul, ha rosszul lépek a gázra.
Nem néztem hirtelen ki írta, hogy 10 körön 2 defekt, hát én űbereltem, a legelső körben amit a játékkal megtettem, a rajt utáni kanyarban már jobb hátsó defekt
-
válasz
Barthezz2 #627 üzenetére
Ejj de nagyon jó, a gázpedált meg nem érzékeli rendesen, és úgy mennek el melettem, mintha állnék, pedig padlóig nyomom. Hát így ez felejtős most
Grid, Dirt 1-2 ugyan ez a kaptafa, ugyan ezzel a kormánnyal tudok állítani mindent, itt meg nem engedi.. hát beszarok(#630) Keldor papa:
PC-t is ráköthetem LCD-re, és ülhetek a kanapéraÉs autós játékhoz kormány kell, nem gamepad
-
Na meglett nekem is a játék, ki is próbáltam egyből, és gondom is van egyből..
Szinte full grafikán indult(minden hihg volt, de feltoltam ultra-ra), és bírja is. Kicsivel, de 30 FPS felett van mindig.
Viszont, szépen beállítottam mindent a kormányomra, működik is, de nem engedi állítani a kormánybeállításokat, azaz a holttér, linearitás meg ilyenek, és így alapon nem a legjobbMit lehet ezzel kezdeni?
-
Akkor kipróbálom majd, ha meglesz végre a game. Rosszabb csak nem lesz
(#582) Enton: Igaz, de száraz pályán sokkal könnyebb betanulni a pályát, meg mindent, és utána az esősben már csak az alkalmazkodás van hátra. Szerintem ez könnyebb út, minthogy esőben küzdeni az elemekkel, és úgy tanulni mindent(és akkor ugyan úgy szárazra is át kell "szokni", mert gondolom azért nem ugyan ott kell fékezni..stb).
-
Fiúk, aki már tolja, árulja el pls, hogy a fizikája mihez hasonlítható. Mindenki csak említ róla valamicskét, de ettől én még jobban affele hajlok, hogy nem az én ízlésemnek megfelelő lesz.
Valaki tudna kicsit bővebben mesélni róla, hasonlítani valamihez?
Amúgy eddig mindenki xbox/ps3-on nyomja nem?
-
válasz
Rolly Dy07 #384 üzenetére
Van benne valami. Bár tény, hogy ha úgy vesszük annyira nem drága, de teszem azt megveszem, aztán teljes csalódás az én ízlésemnek a fizika, akkor adtam a szarnak egy pofont. Persze, el lehet adni, de azzal is megy akkor az időd, plusz buksz is rajta.. Legegyszerűbb lenne egy demó. Egy pálya, egy autó, és slussz. Abból már lehetne tudni, mire is számíthatunk.
-
válasz
BalaNce87 #306 üzenetére
Hát, nekem helyem az van, monitor se olyan kicsi(23"), szóval azzal nincs gond
Bár a billentyűzet tologatástól elkopott az asztal
Mindegy, ugyis akarok majd újat, mert leharcolt már szegény, így meg tudok majd megfelelőt választani, amin minden elfér.
Most néztem a támogatott kormányok listáját, és ott figyel a Thrustmaster RGT is, nagyon helyesugyanis ez az első a jövő havi bevásárlólistámon
-
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Én sem azt várom el, hogy minden csavart lehessen állítani, meg ilyenek, csak a fizika ne legyen arcade..
Egyébként jelenleg nekem is csak egy olcsóbb kormányom van, most tervezek egy komolyabbat(nem, nem pont az F1 miatt), de én így is, már ezzel is jobban élvezek egy rfactor/gtr-t nyomni, mint akármelyik arcade-otDe azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem
-
válasz
Rolly Dy07 #293 üzenetére
Azért a száraz pályán, mikor a 2 körén füvön rázón keresztül előzött minden rezzenés nélkül, az eléggé lehangoló.. Mármint annak aki a sim-et kedveli.
(#294) BalaNce87:
A grid jó játék, szeretem, de ha ennek olyan irányítása lesz, akkor sokat nem lesz a gépemen. Oda tök jó, sokat lehet vele szórakozni, de valahogy F1-nél nem tudom azt elképzelni.
És azért nem egészen ugyan az, mint real autót vezetni. Nemtudom, neked hány F1 autó parkol a garázsodban?Arról nem beszélve, hogy a pályák nagy részét szerintem életemben nem látom élőben.
Nekem sincs itthon félmillkás cocpit építve, csak sokkal jobb, ha vezetés közben az a kocsi úgy csúszik meg, mint a valóságban, nem azt kell tanulni 2 hétig, hogy hogy lehet jól vezetni, és nekünk alkalmazkodni hozzá.. -
-
válasz
Rolly Dy07 #215 üzenetére
Csak logikusan, milyen ilyen jellegű beállítások szoktak lenni ilyen játékokban? Kipörgés/blokkolásgátló, kanyarsegéd, féksegéd, menetstabilizátor..kb..
Namost ezek közül melyik kikapcsolása változtat azon a tényen, hogy lazán 2-300-al végigszántott a füvön? Egyik se.. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy olyan beállítások lesznek, hogy valaki majd így végigmegy, a másiknak meg ugyanettől széthullik a vas, vagy kipörögAztán ne legyen igazam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest