- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
válasz
mr_ricsi #267 üzenetére
Huhh...KIRÁLY konfig,Codegen táppal?...érdekes...Nekem is nagyon sokáig(1év)Codegen 400Watt-os tápom volt!(2800+Barton,'BG RAM,Ati9550,120as/20as Winyó DVD olvasó,cd író...)Költségkímélés képpen a tápon spóroltam...azaz akkoriban nem is figyeltem milyen márkájú tápot veszek!Fél év után lett 1olyan gondom,hogy a gépem nem BOOT-olt be elsőre,hanem mindig harmadszorra!Néha viszont rendesen bootolt...nemtudtam milehet a gond...sőt pontosan a mai napig nemtudom...azóta lett egy Chieftech tápom..360-as...a híba 80%ban +szűnt..de néha még előjön a hiba...lehet ,hogy a Codegen vágott el vmit az alaplapon...nemtudom!Túlsok jót Codegen ről nemhllottam...De TÉNY,mikor tápot cseréltem,feltűnt a tekintélyes súlykülönbség a két táp között...Aztmondom CHIEFTECH egy jó márka,és árban sem gáz!!!Amúgymeg ízlések és pofonok...
Kinek INTEL,kinek AMD,Kinek Ati,Kinek nVidia,Kinek CODEGEN,kinek más...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest