- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
A Szitya és Tom5 által fent említett Codegen 400w-os táp nekem nagyon jó szolgálatot tett... A 400Wo-s Coolink tápom megadta magát, a 12V-os alaplapi csatlakozó szépen meg is barnult! A hivatalos magyarországi képviselettnél azt mondták, hogy küső sérülés van rajta, ergo azonnali garivesztés... Szóval: a Codegent használtam kb 2 hétig, de nem győzött meg, többször is újraindult a gép. Jelenleg egy Enermax 420W-os táppal gyönyörűen megy!
A fent említett ''paranormális''
sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sztorihoz: A kontakthiba azért nehezen elképzelhető, mivel 4 alkalommal TELJESEN szétkötöttük a masinériát! Ezért nem tudom mivel magyarázni az ügyet. Lehet, hogy egyszer elbénázzuk, talán kétszer is, de négyszer??? nem hinném...