Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Apple asztali gépek
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Philips LCD és LED TV-k
Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

maidenities csendes tag Sziasztok! 
 Idén lesz 5 éve, hogy egy 400W-os Codegen üzemeli a gépem. Olvasgatva a topicot, találtam érdekességeket, de hiszen épp azért írok ide, hogy én is véleményezhessek.
 Pár átalakításon ment át házilag a táp, 20-ról 24 pinre, +ventilátorcsere okosan ügyesen, az új alaplap miatt, tapasztalat annyi, hogy túlterhelés okozta tiltás után sokadjára indul csak újra, egyéb más gondom nincs. Ja, egyszer majdnem elfüstölt, azért cseréltem ventit benne. Ezek után, és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból . .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
		- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Linux Mint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
 és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból  .
 .