Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
- Gaming notebook topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
maidenities
csendes tag
Sziasztok!
Idén lesz 5 éve, hogy egy 400W-os Codegen üzemeli a gépem. Olvasgatva a topicot, találtam érdekességeket, de hiszen épp azért írok ide, hogy én is véleményezhessek.
Pár átalakításon ment át házilag a táp, 20-ról 24 pinre, +ventilátorcsere okosan ügyesen, az új alaplap miatt, tapasztalat annyi, hogy túlterhelés okozta tiltás után sokadjára indul csak újra, egyéb más gondom nincs. Ja, egyszer majdnem elfüstölt, azért cseréltem ventit benne. Ezek után,
és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

és az olvasott hsz-ek alapján, úgy gondolom több okból megérne egy cserét, még én sem zárom ki, hogy némi + Performance is eredhetne az újításból
.