- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
the sorcerer
csendes tag
Nekem is ilyen házam van, de nekem csak 1 hűtő volt hozzá, a tetejébe, cserébe viszont nekem egy 400W-os táppal adták, aminek a hűtését egy 12cm-es papst hűtő biztosítja. Erre az eladó külön hívta fel a figyelmemet, utána én ismegnéztem, és télleg. Nem szedtem szét, de a hűtőrácson keresztül látszik a Papst felirat. Egyetlen hibája, hogy nem rendelhető oldalablakos házként, mivel az oldalablak vagy fekete, vagy fehér, nincs szürke oldallap hozzá, ezért magam vágok neki a feladatnak. Akik tud esetleg valami lehetőséget arra, (a festésen és a kivágáson kívül) hogy szürke ablakos oldallapot kaphassak valamilyen boltban, az írjon a címemre. Kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest