Új hozzászólás Aktív témák
-
sebela
aktív tag
Ha ez tekerő ( http://www.pcclub.com/images/casemod2003/systemx1.jpg) nem tudom mit csinálok...
-
HiperG
addikt
Milyen kártya?
Igazából megszánhatnád őket egy ilyennel:
http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-CMCRCU01.html
Őszintén szóva nemtom mér 2500ft amikor ez csak 8db pici borda szvsz 500 ft se ér... szaal jó volna valami olcsóbb megoldást... -
_Volkovy_
nagyúr
A végeredmény a lényeg.És az meg nem baj ha az ember maximalista-amennyire lehet.
Az meg,hogy egy ideig most már nem nyúlsz hozzá,nem fog sokáig tartani-saját tapasztalat
.Még össze se raktam teljesen a kisgépemet,de máris a nagyba jövő tavasszal menő duálos alaplapról elmélkedem..
-
shtml
őstag
Fene tudja, az Enermaxból sem minden tökéletes. Ha megnézed a nagy táptesztet, akkor láthatod, hogy az Enermax EG365AX-nál 3.78 V-ra esett a +5 V-os kimenet értéke, mégsem kapcsolta le a tápot a túlterhelésvédő áramkör. Jó, hogy ez a névleges max. terhelés fölött következett be, de akkor is gáz, mert egy gépben a túl alacsony fesz is kárt tud tenni.
Valószínű, hogy ez csak egyedi eset, egy különösen peches példány volt, de az Enermax kategóriájában nem lenne szabad egy zsírúj tápnak ilyet produkálnia. -
Vitus
őstag
Na énis vettem egyet
A winyóm hűtését pedig megoldottam egy 80-as ventivel úgy hogy a kis winyohelyek alján lévő nyílást kireszeltem pont méretre és odacsavaroztam a ventit így most a winyóm elektronikáját fújja. Tényleg nagyon jó kis ház sokkal halkabb lett az egész rendszed végre megint mehetnek az éjszakai letöltések
Szóval szupi kis cucc de azért a tápot az kicseréltem a 400w-os dtk tápomra a 350-est meg fater gépében teszteljük
167XX volt
Szóval jó kis cucc
-
rii
nagyúr
... jók a képek....
3 dolog világosan láccik:
- ki lehet venni az ajtót... törés nélkül
- az 5.25-ös helyeken a takarólemezek csavarral vannak rögzitve ....
- baromi nagy .....
irtó állat aza fekete cooler master cd(DVD?)rom....
meg a fekete mobil rekk..... megkérdezném, hol lehet beszerezni ilyet.... de enm aktuális. .... de hol lehet beszerzni ilyet...........? -
shtml
őstag
Köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, nekem is lesz egy ilyen házikóm.
A 3 venti nem lesz jó a winchesterek hűtésére, mert én közvetlenül akarom rájuk fújatni a hideg levegőt. Most a ''fő'' gépem egy 6055-ben van. Ennél kivágtam a 3.5-ös helyek előtt a ház lemezét és egymás alá beszereltem 8 centis ventilátorokat. Ehhez a HDD-ket beljebb kellett tolni a házba és csak egy csavar tartja őket, de így is jól elvannak. Ez a megoldás azért jó, mert így levett oldallapnál is rendesen hűlnek a HDD-k. Ha a hűtésüket a házból kifelé fújó ventikre bíznám, akkor amint leveszem az oldallapot, megszűnik a HDD-k mellett a légáramlás. (Plusz a ház egyéb rései miatt a kifújt levegőnek csak egy része jön be a HDD-k mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest