Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
... jók a képek....
3 dolog világosan láccik:
- ki lehet venni az ajtót... törés nélkül
- az 5.25-ös helyeken a takarólemezek csavarral vannak rögzitve ....
- baromi nagy .....
irtó állat aza fekete cooler master cd(DVD?)rom....
meg a fekete mobil rekk..... megkérdezném, hol lehet beszerezni ilyet.... de enm aktuális. .... de hol lehet beszerzni ilyet...........? -
rii
nagyúr
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
most hárman hálózunk, és mind a ghármunknak codegen 300w-os táplya van.... annyi hogy melegszik, és ezé kell elé bevágni az 5.25-ös helyekre 3 kisventis hűtöt..... szal ez olyan hogy van aki a nokiát sziggya mig él, én meg éltetem.... személes tapasztalat csak, nem általánosság....
amugy én se bizok a codegen tápokban.... de amit vennék az meg 20E HUF.... meg akkor már 16ért szünetmeteset... 400 VA-ost.... meg a rencerbe belülre ilyen tútfesz figyelöt..... vagy referenci kártyát.... és ekkor (talán) biztonságba van a géped.... ---- nem vagy paranoiás ...
miért jó a ventillátorok fordulat szabályozása.... - az a négy potis cuccos - mi van ha valaki gamézni akar, és elfelejti feltekerni........?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest