Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Jelenleg a 9011 duplája árban a 6055-nek. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk Én kicsit elfogult vagyok (és talán szerelmes is) a szerver házakba. Ezért is tetszett meg!

Nagyon tetszik benne, hogy eszméletlen tágas és csöndes. Kb úgy tágas mint egy nagytorony, csak ez kisebb helyen elfér. Valamint bitang könnyű hozzá plexi oldallapot kreálni!
Ha lesz Nálam normális digigép, akkor csinálok 1-2 fotót. Egész szépen elrendeztem benne a kábeleket. Igaz a HDD és az FDD kábelek mind hengeres vackok, de szerintem annélkül is el lehet mindent tűntetni benne!
Ami még fontos, hogy a feltűntetett 300W-ot táp helyett mindegyikben 350W-os van! Elég sok mindent elbír! Nekem majdnem teli van a ház...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest