- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház. -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
Szívtam már Codegen táppal, de ez valami miatt jó. Lehet, hogy mákos vagyok és kifogtam egy fullos darabot.
Elvisz egy AMD rendszert. +GF4, DVD, CD-RW, 4 winyó, 3 klíma...
Vagy Neked még rosszabb emlékeid/tapasztalataid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő