- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Ne jó kezdem elölröl: '' #18-ra: jó rendben nem volt durva, tőlem akár a NASA-val is terveztethetsz magadnak tápot gyémántból, platinából, vagy bármilyen anyagból, tedd ahogy jónak látod.''= ne haragudj elkapott az indulat.
Más.
Kinek a tápjával jöjjek a szomszéd Ferikéjével, az enyémet ismerem!
Hogy kötözködök-e: nem annak szántam, úgy gondoltam egy fórumon egy érvre felhozol egy ellenérvet és utána megvitatjuk a dolgot, ha neked ez cseszegetés akkor sorry legközelebb kerülni fogom veled a szócsatát nehogy vérig sértselek -
Grigorisz
aktív tag
Bingó jó kérdés! Anno mikok vettem én is júzer-nak minősülhettem mert akkoriban még nem olvastam a prohardvert. Én azt láttam akkor, hogy ugyanakkora teljesítményen 8000huf külömbség van a kettő között. Megvettem az olcsóbbat. Sehonnan nem fogja kitalálni mert aki ért hozzá nem is ezt kéri, aki meg nem annak meg eladják ''tökéletesen megfelelőnek'' a vargánét is. Nekem szerencsém volt.
-
Grigorisz
aktív tag
CODEGEN-es topik lévén gondoltam, hogy az küldte szét a gépet. Sérthetsz vele bárkit nem érdekel, de amíg ez a táp nekem hibátlanul ketyeg addig jöhet nekem bárki bármilyen lehúzós szöveggel. #18-ra: jó rendben nem volt durva, tőlem akár a NASA-val is terveztethetsz magadnak tápot gyémántból, platinából, vagy bármilyen anyagból, tedd ahogy jónak látod. Mesékre ott a Cartoon Network, amit a tápomról írtam nem mese. Csak tudjátok előre látom, hogy mikor már legtöbbünk majd mondjuk Chieftech-et használ akkor majd jönnek a ''de szarok ezek csíftek-ek'' topikok. Jelenleg ennek a legnagyobb a hiba statisztikája, mert 100 gépből 85-ben Codegen van. Bocs hogy ide írom: Horbal nekem nem ér meg +10k-t, mert én így is iszonyú nyugodt vagyok:DD, akkor nem volt módom, most már lenne de minek cseréljek ha elégedett vagyok vele?
-
Grigorisz
aktív tag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
#8-ban írva vagyon: ''(Codegen PFC 300/350/400/480-as eddigiekben jól vizsgázott nállam, ha bedölött sem vitt magával semmit),'' namármost 1,5 év nem hiszem, hogy csak szerencse, stabil, és jó fesz értékek +amikor még én vettem újonnan ez is 8000 jó magyar forint volt e-fölött 15000-től indultak, Lehet, hogy nem valami kókány utánzat mint amit mostanában ''mindenki'' csak szídni tud. Aláírom, hogy CODEGEN és CODEGEN között van és nem is kicsi külömbség de nem mind SZ*R!! Ja mégvalami #8-ban szintén, van az a kettő darab JÓ kategóriába sorolt is (COOLINK és ZALMAN) ezekből arányaiban biztos kevesebb van gépekben következtetés képpen jóval kevesebb minőségi táp hal meg mint az olcsóbb kategóriából. HIMEN-nek: a ZALMAN is elvitt egy hdd-t most akkor az is egy nagy R.SZ????
-
Grigorisz
aktív tag
Már meg ne haragudjál de ez a ''Chieftech-nél alább nem adom'' beszólás azért egy kicsit durva volt. :( Én azt mondom lehet egy táp akármilyen ha nem jól méretezik a gép fogyasztásához akkor az valószínűleg megfekszik. Sokaknak nem futja chieftech-re ahogy jelenleg nekem se és én nem csalódtam a 350-es PFC-s ahogy te írtad sz@r Codegenemben. Másfél éve viszi a gépemet (athlonxp2000+;40+60GB maxtor; LGdvd; LGíró; világítás; 8venti; radeon9200; 5,1hangkártya; plusz az alaplap sallangjai) és érdekes módon még problémám nem volt vele, sőt két olyan áramingadozást védett ki amit más dolgok erősen megsínylettek itthon.(TV video). Meg az is lehet, hogy az új gépeket nem 300W-os táppal kéne szerelni átlagosan 100000-150000 forintért, akkor talán nem vinnék vissza őket! Ja BobChemistry-nek: mint látod a gépeink szinte megeggyeznek úgyhogy jó lesz, halk, a többit lásd feljebb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest