- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Steam Deck
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
Már meg ne haragudjál de ez a ''Chieftech-nél alább nem adom'' beszólás azért egy kicsit durva volt. :( Én azt mondom lehet egy táp akármilyen ha nem jól méretezik a gép fogyasztásához akkor az valószínűleg megfekszik. Sokaknak nem futja chieftech-re ahogy jelenleg nekem se és én nem csalódtam a 350-es PFC-s ahogy te írtad sz@r Codegenemben. Másfél éve viszi a gépemet (athlonxp2000+;40+60GB maxtor; LGdvd; LGíró; világítás; 8venti; radeon9200; 5,1hangkártya; plusz az alaplap sallangjai) és érdekes módon még problémám nem volt vele, sőt két olyan áramingadozást védett ki amit más dolgok erősen megsínylettek itthon.(TV video). Meg az is lehet, hogy az új gépeket nem 300W-os táppal kéne szerelni átlagosan 100000-150000 forintért, akkor talán nem vinnék vissza őket! Ja BobChemistry-nek: mint látod a gépeink szinte megeggyeznek úgyhogy jó lesz, halk, a többit lásd feljebb.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kuponkunyeráló
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest