- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz #21 üzenetére
Mond már meg nekem, szólt valaki is egy rossz szót hozzá, meg a te tápodhoz, vagy bárki más tápjához? Vagy mondtam én, hogy ne vegyen ilyen tápot? Vagy mondtam olyat, hogy az övé is tönkre fog menni? Ami nálam volt arról beszéltem, leírtam, mit tapasztaltam, személyesen is csalódtam a Codegenben, mint gyártóban, kész. Te keztél el kötözködni, hogy ''de hát ez má milyen durva, hogy én nem adom alább Chiefteknél legközelebb'', miért, mond már meg, ebben mi a durva egy ilyen eset után? Nem tudsz semmit mondani, csak folyton azzal jössz, hogy pedig a tied jó. Oké, jó, csak ne engem cseszegessél vele.
Aktív témák
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest