- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
Grigorisz
üzenetére
Egyáltalán nem volt durva, én olyan minőségi limitet húzok meg saját magamnál, amilyet csak akarok, ha azt mondom, hogy aranyozott tápnál alább nem adom, akkor az van és kész. Nehogymár te szabd meg, milyen tápot vegyek a saját gépembe.
És amint azt írtam, ''pont most hoztak vissza egy gépet, amit tönkretett'', szóval most ne kezdjük el a mesét a jó Codegen tápokról, mert az engem nem vigasztal meg. -
zeg
őstag
válasz
Grigorisz
üzenetére
Ha a te géped/adataid nem érnek meg 5 ezer forint plusszt, akkor használd a kódgány szutykot. Csak el ne hulljon a szemét kódzsen, mert viszi magával a cuccaidat. A te konfigodat egy 180(száznyolcvan)-as márkás táp lazán elviszi. Talán a 350-es CG is megbirkózik vele(egy ideig).
Nem hiszem el, hogy valaki össze tud spórolni egy p4/k7 konfigot, de nincs 10ezer forintja arra, hogy biztonságba tudja a gépét. -
Dilikutya
félisten
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő