Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pero

senior tag

Én is ilyet használok már egy ideje. Nekem az a tapasztalatom h a gyári paszta amit adnak hozzá az nagyon gyatra, én egyből ezüstöset tettem rá. Az én konfigomnál adódott egy számomra fura jelenség, 2700Mhzre húzott procimmal, amikor a gyári ventit kötöttem CPUfan nak akkor lényegileg passzív hűtést kaptam, mert 50fok ig szépen világít a venti, majd ha feljebb merészkedne a hőmérséklet fordul kerek 1 egészet, ill lnedületből 2-t és máris 50 alatt vagyunk és ismét passzív. :DD ami a magasságot illeti én is raktam már CM Elite 331be, de nekem belért az oldallapba. ventillátor keltette rezgésekre gyógyír lehet Coolnik Anti Vibration Bolts nevű kis cucca.
    én 2db ventivel használom, egy (Coolink SWiF 1202) van CPUra kötve és a gyári az simán Case fan-nak, nekem még így is szabályozza a ventit a lap. Mindent összevetve jó kis hűtő, csak oda kell figyelni mit engednek a ház méretei.

Ui: Köszönet Csatahajós kollégának, mert Ő segített nekem annó beszerezni, illetve felszerelni, mert maga a felszerelés nem egyszerű dolog.

Új hozzászólás Aktív témák