Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
Én is ilyet használok már egy ideje. Nekem az a tapasztalatom h a gyári paszta amit adnak hozzá az nagyon gyatra, én egyből ezüstöset tettem rá. Az én konfigomnál adódott egy számomra fura jelenség, 2700Mhzre húzott procimmal, amikor a gyári ventit kötöttem CPUfan nak akkor lényegileg passzív hűtést kaptam, mert 50fok ig szépen világít a venti, majd ha feljebb merészkedne a hőmérséklet fordul kerek 1 egészet, ill lnedületből 2-t és máris 50 alatt vagyunk és ismét passzív.
ami a magasságot illeti én is raktam már CM Elite 331be, de nekem belért az oldallapba. ventillátor keltette rezgésekre gyógyír lehet Coolnik Anti Vibration Bolts nevű kis cucca.
én 2db ventivel használom, egy (Coolink SWiF 1202) van CPUra kötve és a gyári az simán Case fan-nak, nekem még így is szabályozza a ventit a lap. Mindent összevetve jó kis hűtő, csak oda kell figyelni mit engednek a ház méretei.Ui: Köszönet Csatahajós kollégának, mert Ő segített nekem annó beszerezni, illetve felszerelni, mert maga a felszerelés nem egyszerű dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- EAFC 26
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami a magasságot illeti én is raktam már CM Elite 331be, de nekem belért az oldallapba. ventillátor keltette rezgésekre gyógyír lehet