- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Clash Royale
Új hozzászólás Aktív témák
-
North15
csendes tag
Többet egyszerre szép folyamatosan, és igen, ritkaságtól függően hasonló szinten legyen minden lap a pakliban, amit használsz.
Ami fontos még szerintem, hogy először mindig a "win condition" kártyádat emeld, utána a spelleket, majd mehet a többi. -
-
Hunmugli
aktív tag
A gemhiány nem tudom hogy sikerült. Aranyhiány az természetes.
Lega majd jön, előbbiekhez semmi köze.
A játék igyekszik kb mindenből (a szar lapokból is) kb ugyanannyit adni. Gondolj bele, milyen rossz lenne, ha csak a CC adna "jó" lapokat
Grat a CC elsőséghez és az A7hez is. Sajna az ilyesmiért nem jár lega
-
Düsseldorf
tag
Mint a rutinos rókak irtak, helybenjárásra, visszaesésre kesöbb is kell szamitani. Én 2100-rol villamgyorsan jutottam majd 2800-ig, utána enyhe, majd erős visszaesés (2500 alá), met sorozatban olyan ellenfelek jöttek akiknek sokkal erősebb deckje volt, de visszaestek fentről, akadt aki 3100-ról 2500-re --> ehhez képest én jol jártam hogy 2400 alá nem kerültem, és most ujra elertem a 2700-et szep lassan (visszatérve egy korábban már letett deckváltozathoz).
Viszont az is biztos hogy a CR ellenfelvalaszto algoritmusa nem csak a pontszámot nézi, hanem valamilyen, szamomra ismeretlen szempontok alapjan sulyoz, gyözelmi sorozatot, haladási sebességet stb. is figyelembe vesz.
Söt, idönkent, amikor igen rossz szeriam volt, egyszercsak kaptam olyan potya ellenfelet, hogy arra gondoltam, ez nem ember, hanem a CR saját, gyenge játékra beprogramozott automata játékosa, mert egy ovodás sem jatszana igy, ha már ilyen szintre eljut.
Biztos el akarják kerülni a tul nagy visszaeséseket, hogy ne menjen el az igy járó játékosok kedve
Viszont akadnak olyan profik, akik tuti hogy hosszasan gondolkodnak stratégián, tanulmányozzáka sikeres játékosok deckjeit, stilusát, mert bámultaos némelyek milyen ügyesen játszanak - vagy csak stratégiai zsenik, mint Napoleon ...Tényleg, van arra aranyszabály, hány elixirt és épületet érdemes használni? Tudom, ez mindig függ a decktől és stratégiától is, de mi erről a veteránok véleménye?
-
DVlad
őstag
Ne viccelj, ez nem lehet az oka. Ha nem élvezed jobban, mint amennyire bosszant, akkor keresd meg az okait, és mérlegelj, hogy megéri-e számodra több időt/energiát ráfordítani annak érdekében, hogy változzon az arány. De a liftezés sztenderd dolog szerintem is. Jómagam 2150-2300 között rekedtem nagyon régóta, ez is idegesítő néha számomra, kb. tudom is az okait, de nekem így megfelel, mert kevesebbet bosszant, mint nem. (Kivéve, hogy 7-es vagyok, mert a kedvenc küldetéseimet csak 8-tól lehet játszani.) Szerintem nyitogasd a ládákat és ne játssz pár napig (max a 10/nap), hátha másképp gondolod majd.
-
Hunmugli
aktív tag
Supportban leírják ezt is (egészen pontosan elérhető az ingame FAQból); a cocból úgy rémlik, nem törölnek karaktert, de a CR faqját még nem olvastam.
Ha csak játszani nem akarsz, arra vannak egyéb módszerek is, egyébként meg ha mondjuk belerondít a Google-fiókodba, akkor szólj, biztos van rá megoldás
ui.: Még sosem bannoltam direkt karaktert
-
Amur
addikt
Öreg? Több vagy 42nél?(én annyi vagyok)
Sajnos a CR része a liftezés.. le-fel,le-fel.
Türelem kell hozzá rendesen!
Én már ezt betudom, de kellett hozzá másfél év játékidő.
Az elején csak azt tartott vissza a telefon földhözcsapkodásától hogy sokat dolgoztam érte amíg ki tudtam fizetni... -
Amur
addikt
Tudtommal sehogy. Letörlöd a játékot és csókolom. Lépj ki előtte a klánból.
De hagyj egy kis időt még! Ilyen "rage quit" feeling hetente elfog 1-2 olyan meccs után amit hajszálon buktam el, és tulajdonképpen hiba nélkül játszva.(ilyenek vannak, nincs olyan deck ami minden ellen jó.
Az én gólem deckem pl. a hog-lightning, a hog-mega kninght,a super-bait,a pekka-hog és a bridge spawn is countereli-ha jól játszák persze. Ezért nehéz tournamenten nekem saját deckkel menni..
Ilyenkor alap az inferno dragon. ) -
Amur
addikt
Próbálj egy ilyet:
giant,witch,goblins,valkyre,fireball,arrows,
kell valamilyen épület is, nem láttam a listában, hogy gyors legyen vagy egy tombstone-t vagy egy tesla-t ajánlok(ez utóbbi nagyon ott van a buff óta, légit is támad,szerintem nagyon value)
muskétást sem látom, pedig itt nagyon jól használható légvédelem!
A pushaid a kövik legyenek:
elején kivársz, csak védekezel, látnod kell mi van a deckjében. Rögtön lerakni a giantet, úgy hogy neked az a win condition, és lehet rögtön kontrázza, kockázatos.
Ha látod mi a counter a deckedre, várd meg hogy kijátsza, és utána indítsd a Giantet, a középső tornyod mellől.
Ahogy a híd közelébe ér, pakolj möggé witch-et. Ha nagy elixir előnyben vagy akár goblinok, valkyre is mehet(de nem egyszerre!), mindig legyen annyi elixired hogy ha kontrázni akar le tudj rakni valamit rá(mondjuk a tombstone-ra tartalékolj 3 elixirt, vagy egy skeli armyra a valkyre 4 elixirjét stb.. attól függően mi van a kezedben.
Ha van sok légije akkor ne pazarold el a spelljeid, arrows megmenthet sok sebzéstől,vagy a fireball.
Valamelyik legyen kézben mindig vész esetre!
Remélem segítettem!
Ja nézz vidiket! youtube-on vagy játékon belül is van meccsnézésre lehetőség! Tanulsz belőle sokat az elején! -
Rigby7627
csendes tag
-
-
-
Hunmugli
aktív tag
-
Hunmugli
aktív tag
A tanulság: azt a fél órát töltsd mással
A francokat nincsen rá idő, türelmetlen vagy.. Én gólemmel játszom; az 8 elixir
Ládák: ismét csak türelmetlen vagy.. Még min 3 évig nem lesznek maxos kártyáid, szóval döntsd el, mit akarsz.
Kezdő vagy, de a klános dologgal igazad lehet. Ha van alternatíva, hagyd el. Addig is donatolj, amennyit csak tudsz, nem fogod megbánni, legalábbis (nagyon) hosszú távon.
dragonfx: ellenpélda mindenre van
de alapból egy védő..
-
Amur
addikt
új játékosként bizony beleszaladhatsz olyanokba akiknek pár szinttel feljebb vannak a lapjai, de a jó hír, hogy ezek általában gyenge játékosok ha még mindig a szinteden vannak!
Ládákra kaptál választ, én is úgy csinálom. Nincs elvesztegetett láda, mert csak ha üres slot van akkor kapsz, és a chest cycle nem lép tovább, magyarul nem bukhatsz el magical giant stb ládákat, csak azért mert tele a slot.
Most csak azokat fejleszd amiket használsz, abból inkább azt amit tuti nem fogsz lecserélni belőle hosszú ideig.(arrows,fireball,giant pl. gyanúsan ilyen)Klánhirdetéseket off-ba raktam(és fogom is), lehetőség szerint 1-2 mondatosak legyenek csak. Hosszabbakat floodnak fogom venni.
-
Amur
addikt
5-7es arénások azért az meredek, valamit elnéztél.
Azért rakja folyamat le a lapjait, mert ő beosztja az elixirt, te valószínüleg nem figyelsz, és rögtön az első támadására elszortad a te adagod.(lerakott pl. egy prince-et 5 elixirért, te pedig ráraktál 7-8 elixirnyi egységet, te már komolyabb dolgot nem tudsz lerakni, ő viszont még több kisebbet is.)
Itt cheat nemigen van, tehát az elixir neki is ugyanúgy fogy, hiába fejlettebb játékos. -
Hunmugli
aktív tag
Szia!
Nincs veszve semmi, ezt összekevered valamelyik másik játékkal, ehhez ugyanis nem kell semmilyen leírás
Magyar leírás szerintem nincsen... Wiki szerintem csak angolul van a játékhoz, de azért tegyél egy próbát. Van egy FB csoport, meg fogod találni [de zárt], ott tudom, hogy egy időben valaki csinált 1-2 írást. Keresgélj ott és/vagy kérdezz ott is.
Ez egy nagyon egyszerű játék, pl. előre csak 8 lapot kell kiválasztanod, mélyebb tervezést nem igényel. Főleg az elején. De hamarosan - vagy már most is - durva, szoros csatákat fogsz vívni. Ha te és az ellenség is túllendül a "van rá elixir, tegyük le" taktikán. (Nagyon vicces, visszanéztem pár videót a kisebbektől és a nagyoktól is. Mind így kezdtük, ez 100 százalék.)
Igen, valóban mindegy. Nem lesz hátrányod, ha néhány napig nem játszol vele. Lassabban fejlődsz, de megcsinálhatták volna csak tudás alapúra is a játékot. Tehát hogy csak a tudás legyen a különbség 2 fél között. Persze ilyen része is van a játéknak, de az csak gemért ("valuta") érhető el. Szóval vagy ehhez a játékmódhoz, vagy a szintek/kártyák gyűjtéséhez kellene neked gem, valódi pénzből. Innen van a bevétele a cégnek.
Nyilván nem fogsz fizetni, semmi baj, 3 év kb, mire kimaxolsz egy paklit. Szóval nem a lapokért játszunk, hanem a bódottságért és a tudásért
Igen, tudunk segíteni:
-nézz videókat (magyar: kukuka91 videói, Peti clash royale (vagy mi); zsomacot hanyagold (kérlek))
-nézz videókat (angol: orange juice, surgical goblin, chief pat. én csak az elsőt nézem, remek frissítéses-taktikás-bemutatós videói vannak, nagyon érthető angollal, semmi sallang (vlog-egyéb szánalmak))
-van egy "TV Royale" nevű funkció a játékban. Nézegesd, kezdetben főleg a kis arénás támadásokat. Lesznek lapok benne, amik neked nincsenek meg, nem kell meglepődni.
-lépj be egy klánba és nézz replayeket, kérj tanácsokat, megy baráti csatákat, stb. és kérj-adj kártyákat (mind2 fontos!)
-írj ide
-légy taktikus. Tervezz előre: egy hónap múlva mit fogok használni, melyik arénában. (Mit fejlesszek és kérjek.) A goldot tartalékold, kell majd később. De a decked sokáig változni fog, nyugi. A gemeket ne költsd el, semmire. Főleg ne ládára. Majd eljön az ideje: challangek... Ha megvan a tournament cap [lapok bizonyos szintjei], akkor mehetsz. Vannak jó jutalmak, és tapasztalatot szerzel. De nem könnyű [egy éve még az volt a sok hülye játékos miatt]
És a támadásoknál ugyanígy. Sok gyakorlás kell, de tényleg. Erről külön kéne írnom, az én időm is véges. Pedig neked ez lenne az igazi segítség.
Ne függj rá! Ez egy tetves játék. Ne menj [nagyon sok] meccset feleslegesen. Videók ugyanígy!!! Napi 2 óra már bőőőőven sok. Klánokból nem hiszem, hogy a te szinteden lesznek normálisak, nem full retard 10éves "osztályklánok". De próbálkozni szabad.
Nincs mit!
Ui.: remélem flappy bird előtt 2 hétig tanulmányoztad a lehetséges taktikákat
-
Amur
addikt
amolyan kő-papír-olló elv alapján használd, de annyi lap van hogy leírni mindet nehéz!
Játsz, és kitapasztalod.
Ha most kezdted, akkor legjobb taktika egy giant möggé bepakolni támogató egységeket.(ha van akkor pl. a witch tökéletes, de bármilyen területsebző megteszi.) legyen 1-2 spell(arrows,fireball) az apró egységekre a kisebb elixir igényűt. A legfontosabb win condition: költs kevesebb elixirt mint az ellenfél, és a hajrában fordítsd ellene a többletet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest