- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
udv mindenkinek!
nem talaltam Citrix-szel kapcsolatos temat, gondoltam nyitok neki egyet. igaz, hogy eleg szuk reteget erint, de talan tudunk egymasnak tanacsokat adni
kezdenem is rogton egy bajommal.
adott egy halozat, router mogott, domain controller (2003 ent), valamint egy citrix server (4.5, 2003 standard r2-n).
a problemam az, hogy web interface-en keresztul a citrix megnyilik, az .ica file le is toltodik, ellenben utana azt irja ki, hogy
"Cannot connect to the Citrix XenApp server.
There is no Citrix XenApp server configured on the specified address."a 1494, 2512 es 2513 portok forwardolva vannak routerbol, valamint a http portja (nem a standard 80-ason megy, egyeb webes alkalmazasok miatt).
domainen belulrol tokeletesen megy (localhalon) minden, azonban kulso helyrol a fenti hibauzenet jelenik meg es nem tudom mit kene kijavitanom, hogy rendesen mukodjon.
remelem, tud valaki erdemi segitseget adni. kulfoldi forumokat olvasgattam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem lettem okossabb tole
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest