Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• quby

őstag

válasz Gesztiboy #7312 üzenetére

Ez igen érdekes amúgy. A minap a következőbe futottam.:

Még CCNA előtt regeltem a pearsonvue-n hogy megnézzem a felületet stb. Majd mikor ténylegesen jelentkeztem a vizsgára újra regeltem (ne kérdezzétek miért, régen volt) Aztán mivel egy ideig nem vizsgáztam nem jártam arra, természetesen elfelejtettem a user/pass-t. :B Új jelszó kérése előtt még próbálkoztam egy kicsit és hopp beengedett. Akkor még nem vettem észre hogy az első reg-el létrehozott accountba engedett be. Végigcsináltam a CCNAS -re való jelentkezést (aminek ugye előfeltétele a CCNA) és már a fizetésnél jártam amikor kiderült hogy nem is jó cisco id-vel vagyok bent (az első accountnál még ez nem stimmelt), és ez is ugy derült ki hogy nem fogadta el a voucheremet. Amikor kiderült csak próbaképp továbbcsinltam, és már a fizető felületen voltam ahol kártyaszám stb jön.

Szóval simán engedett jelentkezni egy CCNAS-re egy olyan acc-al amiben nem volt meg az előfeltétel. Ahoz az acchoz ugyanis nem tartotzott CCNA. Kiváncsi vagyok ha véletlenül fizetek akkor ez hogy és mikor derült volna ki. Mert ha nincs voucherem simán jelentkezek a rossz acc-al.

(#7315) FecoGee
    Én ugy tudom 2 év lehet az első és utolsó között.

• Mr.csu

csendes tag

válasz Gesztiboy #7312 üzenetére

azt tudtam hogy bármelyik ccnp vizsga meghosszabbítja a ccna-t ,de az első ccnp vizsga letétele után mennyi idő van a másik kettőt is megszerezni Például a ccnp route vizsga szintén 3 évig érvényes ?Van három év a másik kettőt is mellé tenni?

Új hozzászólás Aktív témák