- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Gesztiboy #7312 üzenetére
Ez igen érdekes amúgy. A minap a következőbe futottam.:
Még CCNA előtt regeltem a pearsonvue-n hogy megnézzem a felületet stb. Majd mikor ténylegesen jelentkeztem a vizsgára újra regeltem (ne kérdezzétek miért, régen volt) Aztán mivel egy ideig nem vizsgáztam nem jártam arra, természetesen elfelejtettem a user/pass-t.
Új jelszó kérése előtt még próbálkoztam egy kicsit és hopp beengedett. Akkor még nem vettem észre hogy az első reg-el létrehozott accountba engedett be. Végigcsináltam a CCNAS -re való jelentkezést (aminek ugye előfeltétele a CCNA) és már a fizetésnél jártam amikor kiderült hogy nem is jó cisco id-vel vagyok bent (az első accountnál még ez nem stimmelt), és ez is ugy derült ki hogy nem fogadta el a voucheremet. Amikor kiderült csak próbaképp továbbcsinltam, és már a fizető felületen voltam ahol kártyaszám stb jön.
Szóval simán engedett jelentkezni egy CCNAS-re egy olyan acc-al amiben nem volt meg az előfeltétel. Ahoz az acchoz ugyanis nem tartotzott CCNA. Kiváncsi vagyok ha véletlenül fizetek akkor ez hogy és mikor derült volna ki. Mert ha nincs voucherem simán jelentkezek a rossz acc-al.
(#7315) FecoGee
Én ugy tudom 2 év lehet az első és utolsó között. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- ÚJ PS5 Slim - FW 8.40 - Lemezolvasó - Lua Loader - Lua játék - Lapse
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest