- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
FecoGee #4649 üzenetére
Jó ezt igy olvasni. Ugyanezen a vonalon haldok mint te, csak én idosebb vagyok, es nem mernok informatikus ként kezdtem, hanem ének tanárként, es meg egy kicsit le vagyok maradva.
Most csináltam CCNA-t ès egy elég kis halot uzemeltetek, ahol van egy kis "cicko", egy kis postgres server egy kis szerver virtualizacio, es csak linux....jo a blogon olvasni hogy ésszerű időn belül el lehet érni a CCNP-t...
-
tusi_
addikt
válasz
FecoGee #4649 üzenetére
"Hiszem, hogy a befektetett munka megtérül. Pl. tusi_ is nemsokára egy IT cégnél Cisco eszközöket fog kalapálni, mert rengeteget beletett a dologba, ráadásul több lábon áll, nem csak R/S-ben érdekelt. Neki nehezebb, mert külföldön van, és ott bizony a nyelvismeret is nagyon sokat számít."
Ez nagyon jol esett, köszönöm. Remelém a proféta beszel Belőled.
Saját tapasztalatom alapján mondom csak, ami nincs kőbe vésve, de itt nem csak a nyelvi nehézségeket kell legyőzni, hanem az előitéleteket. Akárki akármit mond, bizony vannak.
Pl: a németek Klausnak hivják a kelet-európaiakat (Klauen= lopni)
Lenézik az embert, ha nem rendesen ejt ki valamit és hülyének nézik, mert nem beszéli rendesen a nyelvet. Emléxem, amikor egyik volt osztálytársnőm összejött egy arab sráccal, aki itt tanult egyetemen és még csak tanulta a nyelvet. Nekem jól esett, hogy próbálkozik és segitettem neki. Ennek itt nyomát sem látom. Valószinüleg, abban a környezetben, ahol én dolgozom, senki nem beszél idegen nyelvet, ezért nem is tudják, milyen nehéz valaki másnak az anyanyelvén megszólalni és napi szinten társalogni.
A másik a pénz. Nemtudom, kinek milyen tapasztalata van külföldön, de nekem itt borzalmas. Senki nem akar fizetni, lopnak csalnak hazudnak. Nekem őszintén nagy csalódás a németek morálja. Persze ez Ossi németország, nyugaton nincs tapasztalatom.Visszatérve a cisco világba, köszönöm mindenki hozzászólását tegnap, megint kedvet kaptam és ráfexem a gyengeségemre a BGP-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest