- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ripper17
tag
válasz
stfreddy #15491 üzenetére
Valahogy tömbösítve lett volna, és váltakozva a nappal és az éjjel, hétről hétre.
még minta beosztást is küldtek, azzal matekoztam ki hogy ez nagyon nem havi 160 óra. plusz ami a vacak lett volna: a 2 "rend" közti átállás miatt a pihenőidőd sem igazán jön ki jól.A legvacakabb mégis ezekben, hogy kinullázza a társadalmi életed, párkapcsolatod, stb., nem igazán tudsz részt venni olyan programokon, ami egy 9-5 vagy nagyjából hasonló munkarenddel alapvető. És persze az ígért előrelépési lehetőség is tipikusan nulla, karriertervezés cégen belül nulla, minél alacsonyabb költségen minél tovább megtartani az embert, ha magasabb szintre kell felvenni inkább az is új ember legyen, mint házon belül. erről szólnak ezek a cégek és az üzemeltető területek.
Én azt mondom pályakezdőként, juniorként valami nagyobb cégben L1-L2 üzemeltetés, kisebb cégekben rendszerintegrácós mindenes, mellette tanulni-laborozni amennyit lehet, illetve ügyeleteket vagy 1-1 hétvégi átállást vállalni (persze kevésbé rizikós feladatokon). a legtöbbet abból tanultam, mikor egyedül kell éjszaka vagy hétvégén megoldanod nem várt problémát, mert a B terv: felhívni valaki olyat, akit junior fejjel nagyon nem szeretnél
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest