- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
soma314 #14051 üzenetére
Szia!
Bent vagyok, tudok nézni wiresharkot. Nem tudom lényeges-e, most tanári gépre csináltam netet, úgy hogy közvetlenül rá van dugva a routerre, és kivettem a saját dns-ünket (ez kell a tartományhoz). Van net, tudok pingelni, de ha a router webes felületéről indítom, ezt kapom:
Ez mit jelent? Ráguglizva hibát olvasok, de akkor miért jó a net? -
Flowtation
őstag
válasz
soma314 #14051 üzenetére
Szia!
Switch van rajta, a portbeállítás szerint privát tartomány, tehát a router a dhcp. Ezen a switchen vannak a géptermes gépek, illetve ebből továbbmegy egy másik - ugyanilyen - switchbe, a géptermen kívüli végpontokhoz. A 7es porton van egy AP, ezzel semmi dolgom nincs, csak annyi, hogy a wifi kódot meg kell változtatnom félévente. Most írt a kolléganő, hogy ez viszont rendesen működik.Viszont, hogy válaszoljak is, ez péntekig (ma reggelig) szépen működött, nem volt semmi gond.
LINK ez a beüzemelési segédlet, hogy érthető legyen milyen portról beszélek. A 3,4-es portokat próbáltam. A leírás szerint ez gondolom "hülyebiztos" megoldás, lévén nem minden intézménybe jut admin. Egyébként a másik két suliban is így van megoldva és nincs gond. Wiresharkot nem tudok csinálni már, csak holnap, azt viszont leírnád, hogy pontosan miről kell? Routerre kötött gépen közvetlenül mondjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Háztartási gépek
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Path of Exile 2
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest