Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TommyNagz

senior tag

válasz Zola007 #11755 üzenetére

@Cyber_Bird:
    Az a gond, hogy otthon már tényleg nincs rá kapacitás, van emellett egy vállalkozásom is, plusz én hülye barom még egyetemre is járok (bölcsészkar hehe), és akkor még ott van a háztartás is, meg az, hogy néha aludni sem árt.

@Zola007
    Lassan két éve itt vagyok, csak nem raknak ki. Maximum ha megbukok, akkor saját zsebből kell állnom a következő próbálkozást. Elég nagy nyomást érzek magamon, pont emiatt, mert nagyon korrektek a feltételek, meg minden elhetőség adott, sőt ki is van fizetve még a CBT Nuggets is, nagyon ronda lenne ezek mellett megbukni... :/

Hozzánk egyébként nyelvvel lehet bekerülni, semmilyen képzettséget nem igényelnek a belépő pozik (service desk). Alig dolgozik olyan a desk-en, akinek bármi köze lenen az IT-hoz. Aztán ha van benned potenciál, meg elszántság, és látják benned a fantáziát, akkor lehet menni feljebb. Én level1-en alig több mint fél évet dolgoztam, és dobbantottam level2-re. Ott pedig egy évet se töltöttem el, és átkerültem ide (hálózat, szerver monitorozás és adminisztráció.) A fizetés se rossz, level1-ként kerestem kétszer annyit, mint mentőápolóként...

Új hozzászólás Aktív témák