Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
ahoj!
nemtom hol kérdezzem meg, mert nincsen ilyen topic, de talán itt vannak guruk...
egy cisco 881-es csodával nézek farkasszemet, életemben először és szopat a mocsadék..
serial kábelen keresztül putty-tyal tudok nyitni console session-t, eddig ok.. bár ez is beszopatott, mert egy ideig ment, aztán lehalt és nem tudtam semmit sem bele írni.. na mindegy, ezt megcsináltam, most jó megint.
de...
aszongya a sziszkó, hogy a http://10.10.10.1-en vagy a http://10.10.10.1/hzsdd/welcome címen keresztül eltudom érni a gui-t... hát nem tudom, egyszerűen nem jövök rá, hogy miért nem tudom elérni..
nincsen netán ötletetek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Háztartási gépek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest