Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Proci85 #16654 üzenetére
szerintem ilyet simán lehet csinálni, bár hogy egy WIC-et erre rá lehet-e venni....jobban belegondolva szerintem nem. Az nem egy modem, csak egy soros adat interface. Ha modem kell, akkor én mondjuk ISDN-t használtam régen ilyesmi célra (isdn S/T interface card-dal), de sima analóg interface-t nem használtam, bár miért is ne lehetne ilyen? (de az az érzésem, ez valami VIC card lesz)
De ez már régen volt, lehet nem jól emlékszem/gondolkodom, de jó volt egy kicsit nosztalgiázni ebben az elb*szott SDN-es világban.
Elvileg itt vannak a kompatiblis wic kártyák 1841-hez: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest