Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kenwood

veterán

válasz soma314 #14943 üzenetére

Egyebkent tenyleg inkabb a megszokas lehet,mert par elso karaktert megjegyezni,vagy berakni 4et a mac address kozepebe valoban nem rocket scienece.
    Igazabol ez se volt nehez,csak a tobbi temaban neha azt ereztem "ok,ertem en,csak haladjunk mar", mig az ipv6nal,foleg a subnetes resznel azert nem igy volt.
    A broadcast,vagy a dhcp (helyetti megoldas) igy meg kulturaltabb is,mint az ipv4-ben.
    Lazan kapcsolodik ide egy story.
    Soulseekhez ugye kell ipv4nel port forwarding. Uj Wwin telepites volt, reflexbol mentem a UPC router admin feluletere,es eltunt az opcio.
    Na mondom,mi van ?
    Gyorsan rajottem, hogy atraktak ipv6ra,es azzal a lendulettel is nyomtam vissza magam ipv4-re a Myupcn :C
    Mostmar sejtem,miert nem volt ott port forwarding :D

Egyebkent az jol hangzik,hogy CCENT-vel megcsipni egy junior allast,es majd a ceg megmondja,hogy r&s,vagy inkabb mas iranyba menjek tovabb.
    A gond itt azzal van, hogy olyan alap dolgok hianyznak az icnd1-bol,mint az ospf,vagy a stp, igy igazabol a secu,wireless,collab vonalon haladva is kenytelen leszek legalabb egy ccna szintu r&s tudast felszedni.

Új hozzászólás Aktív témák