- Házi hangfal építés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
soma314 #14943 üzenetére
Egyebkent tenyleg inkabb a megszokas lehet,mert par elso karaktert megjegyezni,vagy berakni 4et a mac address kozepebe valoban nem rocket scienece.
Igazabol ez se volt nehez,csak a tobbi temaban neha azt ereztem "ok,ertem en,csak haladjunk mar", mig az ipv6nal,foleg a subnetes resznel azert nem igy volt.
A broadcast,vagy a dhcp (helyetti megoldas) igy meg kulturaltabb is,mint az ipv4-ben.
Lazan kapcsolodik ide egy story.
Soulseekhez ugye kell ipv4nel port forwarding. Uj Wwin telepites volt, reflexbol mentem a UPC router admin feluletere,es eltunt az opcio.
Na mondom,mi van ?
Gyorsan rajottem, hogy atraktak ipv6ra,es azzal a lendulettel is nyomtam vissza magam ipv4-re a Myupcn
Mostmar sejtem,miert nem volt ott port forwardingEgyebkent az jol hangzik,hogy CCENT-vel megcsipni egy junior allast,es majd a ceg megmondja,hogy r&s,vagy inkabb mas iranyba menjek tovabb.
A gond itt azzal van, hogy olyan alap dolgok hianyznak az icnd1-bol,mint az ospf,vagy a stp, igy igazabol a secu,wireless,collab vonalon haladva is kenytelen leszek legalabb egy ccna szintu r&s tudast felszedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Házi hangfal építés
- Motoros topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Microsoft OneDrive (korábban SkyDrive)
- BMW topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged