Hirdetés
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
stfreddy #14290 üzenetére
köszi a beszámolót!
Én RS vonalon küzdök, szintén INE-s anyagokból készülve. Az RS-nél csak az írásbeli része az IS-IS. A videók alapján nálam nem állt össze a kép a témában. Volt lehetőségem és megnéztem az SP-s IS-IS videókat is. Hát többet vártam...
Nemsokára kellene mennem első labor próbálkozásra és elég sok helyről olvasom, amit te is írtál az SP-re. A diagnosztikán elég könnyű elcsúszni, mert csak 30 perc és elvileg csak 3 ticket, de sok a félrevezető infó.Mostanában a nagy laborokat használom online az INE-nél és több labornál is belefutottam hibás működésbe. Írtam nekik, hogy vajon mi a bibi, ha próbaképpen feltöltetem velük az intit configeket, majd abba belemásolom a workbook-ban megadott megoldást és mégsem működik a dolog. Erre persze kaptam egy udvarias általános levelet, meg egy linket a fórumukhoz, de hetek óta semmi konkrét.
Az is "gond", hogy elég kevés a full / TS labor, DIAG gyakorlat meg talán csak 2 van. Van egy elég terjedelmes TS videorész a bundle-ban, amit megvettem, de ott olyan laborokat tárgzalnak, ami nem betölthető online. A Narbik laborokhoz hasonlóan ugyanis nem 4 hanem 8 switch-et használnak. Ezeknek ugyan megvan az init config-juk, de mire átdolgozom 4 switch-re / GNS3-ra, az sok meló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest