Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
Nekem szemely szerint nagyon nem szimpi ez, hogy egyre inkabb a virtualizacio meg a SDN fele haladunk, nekem azert is tetszett meg ez a palya, mert en ruhellem a programozast... Az egyetemen is alig birtam atvergodni magam a programozas targyakon, diplomamunkat is ugy valasztottam, hogy ne kelljen programozni... Az biztos, hogy amennyire lehet kerulni fogom ezutan is. Ami furcsa, hogy egeszen fiatal koromban a basicet meg szerettem, meg nyari taborba is jartam a debreceni egyetemre tanulni. Aztan kozepsuliban a Mechwartban a Pascallal megutaltattak velem az egeszet, akkor dontottem el, hogy en inkabb uzemelteto leszek, mint fejleszto. Aztan lassan eljutunk oda, hogy az uzemeltetok is kodolhatnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- ARMA Reforger
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest