Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt124307
tag
Szerintem is fos, de ez ízlés dolga, ezen nem érdemes vitatkozni. Én is XVI-ban szívok tré-ékkel és ezzel a csodával, ráadásul ugyancsak tp-link 1043 van mögötte.
Amit én tudtam tenni: tp-link routert (openwrt-vel) a cisco dmz-be tettem, így a saját routeremen tudom a port forwardokat, tűzfalat stb. konfigurálni. Dinamikus ip szolgáltatókra én feltettem a tp-linkre az ez-ipupdate csomagot és írtam egy shell scriptet, amit cron-ból hívogatva rendesen tudom használni a jelenlegi ingyenes szolgáltatást (dnsdynamic). -
bcslaci
csendes tag
"Kb 100 kliens csatlakozik rá"
2. A Kábelnet szolgáltatások tartalma
Kábelnet hozzáférés (a szolgáltatás a Kábelnet hozzáférés kiépítését, üzemeltetését és díjait is tartalmazza)
Üzleti vagy háztartáson kívüli LAN hálózaton történő megosztás, illetve szerverüzemeltetés nem megengedett, a szolgáltatáscsomag egy időben egy bejelentkezést tesz lehetővé.
A csatlakozó számítógépnek dinamikus IP cím kerül kiosztásra.Ennyi , ezt aláírtad te is
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Androidos fejegységek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SörcsaPH!
- iPhone topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest