- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzol
csendes tag
válasz
Cs1csó #10074 üzenetére
Most megpróbáltam feltenni (megint) tisztán. De ezúttal a cfw_installer.exe-ből, ennek az lett az eredménye, hogy már a telepítés közben kiírt egy olyat, hogy a programkompatibilitás segéd letiltotta bizonyos vezérlők telepítését. Közben még azt javasolta a windows, hogy menjek fel a gyártó honlapjára, és onnan töltsek le digitálisan aláírt példányt... hm... Az eredmény, nincs internetkapcsolat. Teljesen lekapcsoltam a windows, és a comodo tűzfalakat, de internet nem lett.
-
pzol
csendes tag
válasz
vv5204 #10070 üzenetére
Kétszer húztam újra, közben volt egy windows regyalu is. Ezt hívjuk tiszta telepítésnek?
A dolog úgy áll, hogy a szűz windowsra felmegy a Comodo. Szépen megy a dolog, minden rendben, majd pár óra múlva (vagy néhány shut down után) egyszer csak jön az üzenet, hogy új frissítések érhetőek el. És innentől folyamatosan világít a piros Veszélyben felirat a widgeten.
Először helyrerántja magának a tűzfalat. Restart. Még mindig piros, diagnosztika. Defense+, megpróbálja javítani magát. Kész, restart. Még mindig piros.
Az agyam eldobom.
Ha a tiszta telepítés az, hogy keresek egy másik tűzfalat, vírusirtót stb. akkor értem -
pzol
csendes tag
Sziasztok!
Amióta frissítettem erre 8.4.0.5076
azóta a Defense+ nem megy, és állandóan a piros "veszélyben" díszeleg a widgeten.
Kijavítani nem tudja magát, ha rányomok a javításra...
Mi erre a megoldás, miért van ez?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Ingatlanos topic!
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest