-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helax
csendes tag
Szervusztok
db.jar-t futtatnék. Sandbox feljön. Nem látom futni, így mindjárt pipa a legközelebb ne itt futtassa. Újra két klikk a db.jar-ra, akkor már semmi. Eseményekben ott van: részben korlátozott, hozzáadom a megbízhatókhoz. Megbízható fájlok között ott van legalul.
Cég nuku. Törlöm. Akkor kezdődhet elölről. Ha kikapcsolok mindent, av, fw, def+, sb akkor is.
Már sokat olvastam itt, hogy ide kell betenni, meg oda, na de ez nem elég?
Adhatom én amegbízhatókhoz az egész könyvtárat, házirendhez megbízhatóként a fájlt,
mi kell még? Van vkinek tapasztalata .jar indítással? Természetesen a Java telepítve van.
Köszönöm -
helax
csendes tag
Ez már a
CSC_BETA_3.1.182531.14_xp_vista_server2003_server2008_win7.exe
+13 sorral (pár új dolog) -
helax
csendes tag
válasz
blattida #5445 üzenetére
Szia!
Én nem tudom, hogy a CIS fordítása mennyiben más, mert azzal nem foglalkoztam,
pillanatnyilag nem is érdekel, mert azt úgy tűnik rendben találtam – hála akkor neked.
Azt mondod, hogy a nyelvi fájlok nem frissek és nem mindig a megfelelő helyre mutatnak
a jelzések, nincsen rendesen szinkronizálva? Csak az említett három dolog nem stimmel,
ezek a képen is láthatók. Nincs megoldás?
A te 3-as bétádnál is ez a helyzet, esetleg elküldöd, ha az jól működik? -
helax
csendes tag
Szevasztok.
4526-nál járok. Ui. szisztematikusan az elejétől rágom át magam a hozzászólásokon.
És minden – még érintőlegesen is felmerült dolgot kipróbálok és ellenőrzök.
Most a CSC-nél horgonyoztam le. A magyar fordítás nem teljes és ami megvan, az sem teljesen korrekt. Nem tudom ki foglalkozik ezzel.
Nekiálltam. PE Explorerből nincs még 64 bites, majd a 2.0-ás lesz az.
Resource Hacker-el az volt a gond, hogy mihelyt módosította a nyelvi dll-t, a CSC már
nem fogadta el. Ám ha ResEditx64-el csináltam egy mentést, utána már ment Hackerrel is.
Na mindegy, így megoldódott, megcsináltam a fordítást.
Maradt egy probléma, amiben a segítségeteket kérem – főleg blattidáét, aki sokat fordít (is).
332 és 333 string On és Off valamint 666-os (ördögi nem?) Feedback hiába fordítottam le
a program nem veszi be, továbbra is, sőt ON és OFF jelenik meg a kapcsolónál és az angol
Feedback, pedig az angol nyelvi fájl le van cserélve. Nyilván ezeket máshonnan veszi, de honnan. CSC.exe-ben nem találom.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mesterséges intelligencia topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest