- Léghűtés topik
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen digitális videókamerát?
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2943 üzenetére
Ne hasonlítsuk össze a kettőt, mert az emsisoft free nem rendelkezik valós idejű védelemmel, az emsisoft anti malware lenne a párja, de az nem ingyenes, viszont jobb.
Én a konkrét esetre írtam, hogy a felhasználó volt a ludas, az "ebben az esetben" azt jelenti, hogy abban az esetben, nem azt, hogy általában nem a felhasználó a ludas.
Egyébként pont tőlem olvashatod például ebben a topikban rengetegszer, hogy a felhasználó a hibás, az ok, a valódi probléma.
W666W
Ezért hoztam fel példának az OA-t, mert szerintem az a legjobb, a leginformatívabb és legjobban átlátható ebből a szempontból.vv5204
Én erre nem vennék mérget, szerintem új típusú értesítések sem lesznek a 4.1-ben.
Nem élvez akkora prioritást... -
blattida
nagyúr
válasz
McClane #2943 üzenetére
Oké, legyen tudatlan, bár a kettő ugyanazt jelenti, a lényegen nem változtat.
Az átlagos felhasználó nem használ és nem is fog használni hips-et, mivel gőze sincs arról, mire használhatná.Árkival nem értek egyet, dll injekció, túlcsordítás, ezek nem azok a hívószavak, melyek a legtöbb felhasználó számára jelentenek bármit is, nem hiszem, hogyha ezeket látják, majd jól blokkolni fogják az egyes kéréseket.
Baromira nem ez a tapasztalat és nem belőlünk, a comodo-t folyamatosan és kitartóan használó emberkékből kell levonni azt a téves következtetést, hogy mindenki más is értelmez, nem csak olvas, sajnos ez a hozzáállás egyre gyakoribb, mert az emberek valamiért nem használják a józan paraszti eszüket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged