-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007 #8590 üzenetére
Ezekből arra következtetek, hogy a Comodo IS-t használod a nod mellett. Sebességben sokat javulna a helyzet, ha a Nod mellé a Comodo tüzfalat tennéd fel, és a Comodo AV részét, ami kimarad a tüzfalból, a Nod kiváltja.
Tehát szerintem próbáld ki a Nodot a Comodo tüzfallal.
Kérdéseket a tüzfal is ugyanúgy fog dobálni. Ha nem boldogulsz akkor írj, és segítunk.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Zola007 #8585 üzenetére
Szerintem a Comodo + Nod páros jobb, a már (másik topicban) említett okok miatt: Comodo HIPS, sandbox szerintem több pluszt ad, mint az ESS.
,,utóbbi időben a comodo viszont fennakad már megtanított dolgokon is vagy nem képes eltárolni, ha egy fájlt megbízhatónak nyilvánítok, illetve néha nagyon megfogja a procit, egészen belassul a gép hosszú percekre."
-> ezt a részt kifejted bővebben?
Én csak úgy látnám értelmét az ESSre váltásnak, ha ingyen lenne, de szerencséd van, mert pont most van egy 1éves promó a Nod / ESS 7-hez: http://prohardver.hu/tema/nagy_program_promok_tema/friss.html. 3803tól van róla szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- PlayStation 3
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Suzuki topik
- Macska topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged