- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
-
PROHARDVER!
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
messi6502
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a Comodoval kapcsolatban.
Először is szeretném leszögezni, hogy azért ezt választottam, mert rengeteg utána olvasás után, úgy gondoltam ez nyújtja a legteljesebb biztonságot, annak meg külön örülök, hogy ennyit kérdez, nem szeretem az automata módokat, szeretek tudni róla, hogy mi történik a háttérben.
Szóval ezért döntöttem a comodo mellett.
Évekig az MSE-t használtam, majd az ESS 7et, kiegészítve EMET+sandboxie. Vírust évek óta nem láttam, tudom hogy a leggyengébb láncszem a user, ezért a netezési szokásaim is megvannak, tehát nem vagyok lv 1 user.Viszont, a Comodo beállításai közt elvesztem, valaki tudna segíteni, miket kell az automata beállításokról át állítani, hogy a lehető legnagyobb védelmet elérjem? Továbbá az antivírus miért teszi magát mindig vissza "szinten tartás"-ra mikor átállítom valósidejűre?
Igazából megpróbáltam magam bekonfigurálni, de a CLT teszten a 200/340 nem valami biztató, szeretném elérni a lehető legmagasabb pontszámot.
Ja igen még valami, elég a tűzfalat tanuló módba tenni eleinte, vagy a HIPS-et se árt?
Ja és az EMET-tel nem kompatibilis jól látom?
Meg még 1 kérdés, a DNS átállításos dolog után, a google nem tölt be, ezt hol kell kivételhez adni? (Minden más oldal betölt)Amúgy ami az első hozzászólásba vannak beállítások azokat mind elvégeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged